Chelsea Nike tech pak joggingpak 2020-2021

De spelers van Chelsea, waaronder sterren als Ziyech, Pulisic, Havertz en Werner, dragen dit jaar weer een nieuw Chelsea Nike tech fleece joggingpak. Het zogenaamde tech pack trainingspak wordt overigens niet vaak door de spelers gedragen. Zo nu en dan wordt het pak als presentatiepak gebruikt. Het is namelijk een perfect pak om in te chillen, zeker voor deze tijd van het jaar. Daar vertellen we straks meer over. Nike heeft dit jaar een kleine wijziging in de naam van het pak aangebracht, in plaats van ''tech fleece'' heeft het joggingpak nu de naam ''tech pack.'' Dit pak word tot het einde van het seizoen 2020-2021 door de spelers van Chelsea gedragen. Het pak bestaat uit een vest en een joggingbroek.

Chelsea Nike tech fleece hoodie en joggingbroek 2020-21

Het Chelsea Nike Tech Pack vest/hoodie is dit jaar navy blauw en bevat roze details. De swoosh van Nike op de rechterborst is roze en hetzelfde geldt voor het logo van Chelsea op de andere borst. Dit betreft overigens niet het traditionele logo, maar een speciaal casual graphic logo. Het logo bestaat uit een vierkant met daarin het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1905. Daaronder prijkt de naam van de club: Chelsea FC. Deze kleurencombinatie is overigens niet zo maar gekozen. De kleuren zijn namelijk geïnspireerd door de Air Max 180 sneakers. Ook het Chelsea 3e shirt 2020-2021 bevat een verwijzing naar deze sneakers. Ook dit jaar bevatten de jacks een v-baan ter hoogte van de borst. Deze band is een eerbetoon aan de door Nike in 1978 geïntroduceerde windrunners. De windrunner werd eind jaren '70 als eerste kledingstuk door Nike gepresenteerd en sindsdien bevatten de windjacks van Nike al deze zogenaamde 28 graden chevrons op de borst. De rits van het jack is zwart en dit is ook de kleur van de ritsen van de zakken aan de onderkant van het vest. Op de zakken is ook een speciale cijferprint verwerkt: 10.21.19.20 – 04.15 – 09.20. Deze cijfers verwijzen naar de leus van het merk: ''JUST DO IT.'' Ook dit jaar zijn de tech pack hoodies van Nike weer uitgerust met een hoge capuchon, welke je de perfecte bescherming biedt tegen de kou. De vesten zijn gemaakt van het speciale tech pack materiaal. Dit betreft een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Dit materiaal heeft verschillende voordelen. Het houdt je warm tijdens de koude herfst- en winterdagen, het voelt super zacht aan en door de elastische werking valt het naadloos om het lichaam.

Het Chelsea tech pack joggingspak wordt dit jaar compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleuren als het vest. De broek is namelijk ook navy blauw met roze (door Nike ''Ember Glow'' genoemd) logo's van de club en Nike. Ook de zijkanten van deze trainingsbroek bevatten zakken met zwarte ritsen en de cijfercombinatie. De Chelsea joggingbroek 2020-2021 is bovendien gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband, zodat je zelf naar wenst de pasvorm aan kunt passen. Bovendien heeft de broek een tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name getailleerd valt rondom de kuiten en enkels. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea tech pack pak 2020-2021. Dit pak wordt niet gebruikt tijdens de trainingen. Dan dragen de spelers namelijk het nieuwste Chelsea Champions League trainingspak 2020-2021.

Chelsea tech pack joggingpak 2020-21 bestellen

Het Chelsea tech pack joggingpak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het vest en de broek kun je vanaf nu los bestellen. Voor volwassenen is de hoodie € 119,95 en voor kinderen € 99,95. De broek is voor volwassenen € 99,95 en voor kinderen € 39,95. Check ook andere Chelsea kleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Chelsea trainingspak direct in deze winkel

of deze fanshop

of deze webshop!

Chelsea Nike tech fleece jogginpak 2020-2021

Chelsea Nike tech fleece vest 2020-2021