5 september 2019

Chelsea keepersshirt Champions League 2019-2020

De keepers van Chelsea dragen tijdens de Champions League wedstrijden dit seizoen een ander keepersshirt dan tijdens de Premier League wedstrijden. Keepers als Arrizabalaga, Cumming en Caballero zijn tijdens de wedstrijden tegen Ajax, Valencia en OCL Lille te zien in het nieuwe Champions League keepersshirt. Dit tenue werd vandaag tegelijkertijd met het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Chelsea bekend gemaakt door Nike en de Londense club, waar Lampard als manager aan het roer staat. De nieuwe Champions League collectie van de Premier League club is geïnspireerd door de mode en tenues van de jaren '90.

Grijs Chelsea keeper shirt en tenue 2019-20

Het Chelsea Champions League keepersshirt heeft hetzelfde template als het keeper shirt van Tottenham Hotspur. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede diagonale banen. Deze banen hebben een zogenaamd ''brushed'' effect en zijn een combinatie van zilver en grijs. Deze banen bevinden zich zowel op de voorkant als de achterkant van het keeperstenue van The Blues. Daarnaast is het shirt uitgerust met zwarte details. Het tenue bevat een ronde hals in het zwart en ook alle logo's op het tenue zijn zwart. Het logo van Nike betreft een ander logo dan we gewend zijn. Dit betreft namelijk het zogenaamde Nike Futura logo, welke bestaat uit de swoosh van Nike en het woordmerk. De laatste keer dat het Amerikaanse sportmerk dit logo voor een voetbalshirt gebruikte, was in het seizoen 1994-1995. Dit seizoen gebruikt Nike dit logo op alle alternatieve uitshirts of 3e shirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is. De achterkant van het tenue bevat ook nog een zwarte taping. Het Chelsea Champions League keeperstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleuren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea keeperstenue, dat gedragen wordt in de Champions League wedstrijden en bovendien in een aantal wedstrijden in de FA Cup en League Cup.

Chelsea keepersshirt Champions League bestellen

Het grijze Chelsea Champions League keepersshirt voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 94,95 en voor kinderen € 74,95. In deze winkels kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Chelsea keepersshirt nu exclusief in deze winkel