Chelsea keepersshirt 2020-2021

Nike en Chelsea heben vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Chelsea thuisshirt het Chelsea keepersshirt 2020-2021 officieel beend gemaakt. Dit tenue wordt vanaf deze maand gedragen door keepers als Kepa, Caballero en Cumming in de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Stamford Bridge gedurende 2020-21. Bovendien wordt het tenue gedragen in de laatste wedstrijden van 2019-2020.

Groen Chelsea keeper shirt en tenue 2020-2021

Alle keeperstenues van Nike hebben dit seizoen hetzelfde template, namelijk het zogenaamde Gardien template. Dit template wordt gekenmerkt door het design van golven en cirkels over de body van het tenue. Dit design heeft wat weg van de structuur van DNA. Het Chelsea keepersshirt is dit jaar lichtgroen met deze all-over print over de body. Op de mouwen is de print niet verwerkt en verder bevat het Chelsea keeperstenue zwarte accenten. Zo bevat het voetbalshirt een ronde, zwarte hals met aan de achterkant een opening. Ook de logo’s van alle sponsoren van het Chelsea keeperstenue 2020-2021 zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor, Three. In tegenstelling tot op het thuisshirt prijkt het logo van het telecommunicatiebedrijf in het zwart op het keeper shirt. Op het thuisshirt staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor in het wit. Chelsea en Three tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van drie seizoenen. Verder staat op de linkermouw van het Chelsea keeperstenue het logo van subsponsor Huyndai. Het tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met een zwarte taping aan de zijkanten. Dit is ook de kleurencombinatie van de keeperskousen van de club. Zoals alle tenues van Nike zijn de Chelsea keepershirts 2020-2021 weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en voor afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keepersshirt, waarin we Kepa en de andere keepers van The Blues vanaf nu al zullen zien!

Chelsea keepersshirt 2020-2021 bestellen

Het groene keeperstenue van The Blues kun je vanaf deze week bestellen. Het tenue is zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Het Chelsea keepersshirt is voor kinderen € 69,95 (maten 134, 146, 158 en 170) en voor volwassenen € 94,95 (maten S, M, L, XL en XXL). In de onderstaande shops kun je het keeper shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!

Bestel je Chelsea keeper shirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Chelsea keeper shirt 2020-2021