4 mei 2016

Chelsea keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Chelsea is vandaag ook officieel gelanceerd door de Londense club en kledingsponsor Adidas. Dit betreft het nieuwe keeper shirt voor 2016-2017. In dit shirt werken de keepers van Chelsea (onder andere Courtois, Begovic en Amelia) de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden af in Stamford Bridge gedurende het nieuwe seizoen. Het nieuwe keepersshirt is gebaseerd op het nieuwe goalkeeper template (Adidas Onore 16), welke het merk ook gebruikt voor de eerder gelanceerde keepersshirts van bijvoorbeeld Feyenoord en Sunderland. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt en geven bovendien aan waar je dit shirt exclusief kunt kopen!

Chelsea keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Chelsea keepersshirt voor 2016-2017 is overwegend fel geel en wordt gekenmerkt door de grijze accenten. Deze grijze accenten komen allereerst terug in de ruiten over de schouders en mouwen. Over de schouders loopt namelijk een speciaal vlak met flitsende grijze en fel gele ruiten. De grijze accenten komen bovendien terug in de drie strepen van Adidas over de zijkanten van het shirt. Waar deze vorig seizoen nog over de schouders en mouwen liepen, zijn deze nu te vinden aan de zijkanten van het keepersshirt van Chelsea. De binnenkant van de hals bevat een kleine zwarte en grijze horizontale lijn. Ook de logo's van Adidas en de club op de borst zijn grijs. De kledingsponsor uit Duitsland is sinds 2006 verbonden aan de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor YOKOHAMA TYRES in het blauw/rood. Deze sponsor is sinds 2015-2016 de shirtsponsor van Chelsea. De achterkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hier staat de naam van de club. De kousen en het broekje van het nieuwe keeperstenue zijn ook geheel in stijl van de kleuren van het keepersshirt. Het short is fel geel met aan de zijkanten grijze Adidas strepen. Ook de logo's van Adidas en de club zijn grijs. De kousen zijn ook fel geel met aan de bovenkant een horizontale grijze band en daarboven drie Adidas stripes in deze kleur. Op de keeperssokken staat bovendien de leeuw uit het logo van de club. De nieuwe keeperstenues van Chelsea zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Tegelijkertijd met dit nieuwe shirt, werd het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd.

Chelsea keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Chelsea keeper shirt voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 90,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook je keepersshirt laten bedrukken met de officiële printing van jouw favoriete keeper of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Chelsea keepersshirt in deze STORE

of hier

Chelsea -keeper -shirt -2016-2017