16 juli 2015

Chelsea keepersshirt 2015-2016

Ook het nieuwe Chelsea keepersshirt 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door Chelsea en Adidas. In deze keepersshirts werken sterren als Courtois en Begovic de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden af gedurende het seizoen 2015-2016 op Stamford Bridge in Londen. Het nieuwe keepersshirt is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van Chelsea gelanceerd onder de campagne ''If it's not blue, it will be''. Het nieuwe keepersshirt van Chelsea heeft een opvallende kleur.

Chelsea keeperstenue 2015-2016

Het nieuwe Chelsea keepersshirt is namelijk overwegend turquoise en bevat een ronde hals met daaronder een klein v-design in dezelfde kleur. Verder bevat het Chelsea keepersshirt donkerder blauwe accenten. De onderkant van het shirt bevat namelijk een blauwe band en ook de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn blauw. Deze worden op het midden onderbroken. De rechter borst is uitgerust met het Adidas performance logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2006 verbonden aan de Londense club. Vanaf dit seizoen is Yokohama hoofdsponsor van de kampioen van Engeland en deze staat op het midden van het shirt. De linker borst bevat het logo van de club. Opvallend aan het nieuwe keepersshirt is dat dit shirt evenals het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 een speciaal label met daarop een vingerafdruk en de leeuw uit het clublogo. De vingerafdruk staat symbool voor de band die de supporters van de club met Chelsea hebben. Het nieuwe keeperstenue van Chelsea wordt gecompleteerd door een turqoise voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe strepen. Ook staan hierop de logo's van Chelsea en de Duitse kledingsponsor. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook turqoise en bevatten aan de bovenkant blauwe strepen. Bovendien staat de naam van de club op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea keepersshirt en keeperstenue waarin sterren als Courtois en Begovic gaan schitteren tijdens 2015-2016.

Chelsea keepersshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea keepersshirt 2015-2016 kan je vanaf deze week zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Chelsea shop van Adidas. De prijs van het keepersshirt in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer. Check bovendien de beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier..... en deel hieronder je mening!

Chelsea -keepersshirt -2015-2016
Chelsea Logo Keepersshirt 2015-2016

Chelsea -keepershirt -detail -2015-2016