Chelsea draagt retro anthem trainingsjack in 2019-2020

Tegelijkertijd met het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2019-2020 hebben The Blues en kledingsponsor Nike ook een deel van de nieuwe trainingslijn van het nieuwe seizoen uitgebracht. Onderdeel van deze nieuwe trainingslijn is onder andere een nieuw anthem trainingsjack. Het anthem jack is niet alleen qua design in een nieuw jasje gestoken, het heeft ook nog een andere naam gekregen. Het anthem jack is het trainingsjack waarin we de spelers van de Londense club met name zien tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden komend seizoen!

Het Chelsea I96 trainingsjack 2019-2020

De trainingsjacks van vorig seizoen werden vooral gekenmerkt door het opvallende zigazagpatroon op de mouwen. Dit jaar houdt Nike het wat meer retro. De nieuwe Chelsea trainingsjacks zijn namelijk gebaseerd op het zogenaamde I96 template, welke op zijn beurt weer inspiratie haalt uit de Nike trainingsjacks van de jaren '90. Het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack voor 2019-2020 is overwegend blauw (Rush Blue genoemd) en bevat een brede witte band over het midden van het jack. De baseball kraag van vorig seizoen is ingeruild voor een wat hogere kraag en verder bevat het jack een subtiele taping over de mouwen. Deze taping bestaat uit een dunne rode en witte baan. Op de borst van het Chelsea trainingsjack staan de swoosh van Nike en het logo van The Blues en verder is het trainingsjack van het keurkorps van manager Maurizio Sarri uitgerust met zakken aan de zijkanten. Andere kenmerken van het trainingsjack is dat deze van een wat dikkere knit stof gemaakt is, die zacht aanvoelt. De boorden van het trainingsjack betreffen geribte boorden. Kenmerkend hieraan is dat warmte niet ontsnapt. Het jack heeft verder een doorlopende rits, een normale pasvorm en bestaat voor 100% uit polyester. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingsjack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Higuain, Hudson, Kanté, Giroud, Willian, Frello, Alonso, David Luiz en andere sterspelers.

Chelsea trainingsjack kopen

Het nieuwe Chelsea anthem trainingsjack voor 2019-2020 kun je in verschillende varianten bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) heeft het jack een prijs van € 70,-. Het jack is door Nike ook zowel voor heren als dames uitgebracht. Beide jacks hebben een prijs van € 85.-. Check ook andere beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Chelsea trainingsjack in deze SHOP

of deze winkel!