22 september 2021

Chelsea Champions League trainingsshirts 2021-2022

Chelsea en Nike hebben afgelopen week de nieuwste Champions League trainingslijn van de club gepresenteerd! Deze nieuwe lijn bevat ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden en de pré match top tijdens de warming-up vlak voordat de wedstrijden beginnen. In de poulefase van het toernooi neemt Chelsea het dit jaar op tegen Juventus, Zenit Sint Petersburg en Malmö FF.

Groen Chelsea trainingsshirt 2021-2022

Het Chelsea Champions League trainingsshirt heeft hetzelfde design als de training sweater van het Chelsea Champions League trainingspak. Het trainingsshirt is namelijk overwegend groen en bevat zwarte mouwen. Deze mouwen bevatten een print van ovale vormen, welke kenmerkend is voor het Nike Strike template. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band op de mouwen van de trainingstenues. Op het Chelsea Champions Leauge trainingsshirt is deze band oranje. Deze kleur komt ook terug in de swoosh van Nike op de rechterborst en de badge van de club op de linkerborst. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de standaard kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe trainingstenue. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje, welke ook weer aan de onderkant van de pijpen een diagonale oranje band bevat. De logo's op de trainingsbroekjes van Chelsea hebben dezelfde kleur als op het trainingsshirt.

Chelsea warming-up shirt Champions League 2021-2022

Het Chelsea Champions League warming-up shirt is ook aqua groen en bevat een all-over print. Dit betreft een camouflage achtige print, welke ook wat weg heeft van opstijgende rook. Ook in dit trainingsshirt zijn zwarte en oranje tinten verwerkt. De linkermouw bevat een diagonale, zwarte band en ook de ronde hals is zwart. De logo's van Chelsea en Nike op de borst zijn oranje en het logo van TRIVAGO op het midden van het warming-up shirt is wit. Het bedrijf, gespecialiseerd in het online vergelijken van vakanties, is dit seizoen partner van Chelsea en staat alleen op de trainingskleding van ''The Blues.'' Op de voetbalshirts van Chelsea staat namelijk het logo van Three.

Beide traininingstenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de shirts en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de shirts getransporteerd wordt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingslijn van Chelsea.

Chelsea trainingsshirt Champions League bestellen

Het Chelsea Champions League trainingsshirt en warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De warming-up shirts zijn voor kinderen € 54,95 en voor volwassenen € 59,95. Check ook nog andere trainingskleding van de Londenaren in de onderstaande winkels!

Bestel je Chelsea Champions League trainingsshirt direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

 Chelsea trainingsshirt Champions League 2021-2022

Chelsea warming-up shirt Champions League 2021-2022