26 augustus 2015

Chelsea Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het Chelsea Champions League trainingsshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Engelse club en kledingsponsor Adidas. De lancering van het speciale Champions League trainingsshirt volgt op de lancering van het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van The Blues, die de club onder andere draagt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Het nieuwe trainingsshirt van Chelsea wordt door sterren als Pedro, Falcao, Hazard en Diego Costa gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Chelsea is afgelopen seizoen kampioen van Engeland geworden, waardoor het opnieuw strijdt in de groepsfase van het kampioenenbal. Adidas is sinds 2006 kledingsponsor van de Londenaren en heeft in samenwerking met de club een speciaal CL trainingsshirt bekend gemaakt.

Chelsea CL trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Chelsea CL trainingsshirt is overwegend turqoise gekleurd en bevat bovendien de blauwe accenten uit de clubkleuren. Deze blauwe accenten zijn te vinden in de drie Adidas strepen over de schouders en mouwen en in een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. Verder is het speciale trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden uitgerust met een ronde hals en wordt het design van het shirt gekenmerkt door de golven over het shirt. Dit design zagen we eerder terug in de Champions League trainingsshirts van Juventus en Manchester United. De rechter borst bevat het logo van de Champions League. Adidas en de clubs waarvan Adidas kledingsponsor is, lanceren ieder jaar een speciale Champions League lijn waarbij het logo van het toernooi op de rechter borst staat en het logo van Adidas op de achterkant van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die onder leiding staat van Jose Mourinho. De trainingsshirts van de Engelse club bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren door het ventilerende effect. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt dat gedragen zal worden door de sterren van Chelsea. Eerder lanceerde de club al blauwe en witte trainingsshirts voor 2015-2016.

Chelsea trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea Champions League trainingsshirt 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten is ongeveer € 43,- en voor kinderen € 35,-. Check hieronder de shops waar je deze kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien in het overzicht hiernaast andere beschikbare Chelsea producten!

Koop het speciale CL trainingsshirt in de online Chelsea shop van Adidas of

in de online Chelsea voetbalshop!

Chelsea -trainingsshirt -champions -league -2015-2016

Bron: Adidas.nl