Chelsea Champions League trainingsjacks 2021-2022

De spelers van Chelsea dragen een gloednieuw trainingsjack in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden tegen Juventus, FC Zenit Sint Petersburg en Malmö FF een nieuw anthem trainingsjack. Nike lanceerde afgelopen week namelijk een nieuw Chelsea Champions League anthem trainingsjack 2021-2022. Naast het anthem jack bevat de Europa collectie van ''The Blues'' nog een zogenaamd AWF jack. Dit all weather jack wordt vooral gedragen tijdens de trainingen, waar het anthem jack alleen gedragen wordt bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden.

Chelsea anthem trainingsjack Champions League 2021-2022

Het Chelsea Champions League anthem trainingsjack heeft dezelfde kleuren als het Chelsea Champions League trainingspak. Het jack is namelijk een combinatie van groen (Blustery Green), oranje en zwart. Qua template heeft het jack alle kenmerken van het zogenaamde I96 template. Dit standaard design kiest Nike voor alle club trainingsjacks dit seizoen. Het template wordt vooral gekenmerkt door de brede band op het midden van de jacks. In het geval van het Chelsea trainingsjack is deze band oranje. Hierboven is het jack groen en verder is het trainingsjack volledig zwart. De Nike I96 jacks bevatten een baseball collar, zo ook dit trainingsjack. Het jack bevat monochrome logo's. Dit betekent dat de logo's in stijl van de kleuren van het item zijn. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het oranje en de andere borst bevat de badge van de club en deze badge is een combinatie van oranje en groen. Het Chelsea trainingsjack bevat verder een doorlopende rits en heeft twee zakken met ritsen aan de zijkanten. De stof van het jack betreft polyester en hierin is ook weer de Dri Fit technologie verwerkt, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Chelsea AWF jack 2021-2022

Het Nike Chelsea AWF Champions League jack heeft eigenlijk alle kenmerken van het Chelsea 3e shirt. Dit betreft het tenue waarin het team van manager Thomas Tuchel vooral de uitwedstrijden in de Champions League speelt. Het thema van dit 3e shirt is de Londense jeugd en de fashion. Dit fashiondesign komt ook terug in het ontwerp van het all weather jack. Het all weather jack bevat namelijk een camouflage print in het groen/zwart en is verder voorzien van fel oranje accenten. De taping op de schouders en mouwen is oranje en deze kleur komt ook weer terug in de cuffs en de band op de mouwen. Op de achterzijde van het jack prijkt ook nog een grote swoosh over de gehele breedte van de rug. Het AWF jack is uitgerust met een extra coating, welke regen en wind tegen houdt. Bovendien bevat de hals een capuchon, welke je al dan niet kunt gebruiken.

Chelsea trainingsjack Champions League bestellen

De nieuwe Chelsea Champions League trainingsjacks 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het anthem jack is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het AWF jack is voor kinderen € 59,95 en in volwassen maten € 94,95. Check ook andere Chelsea producten in de onderstaande winkels!

Bestel het Chelsea Champions League trainingsjack direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingsjack Champions League 2021-2022

Chelsea AWF jack 2021-2022

Chelsea AWF jack 2021-2022