26 augustus 2015

Chelsea Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Chelsea is vandaag ook officieel bekend gemaakt door Adidas en de kampioen van Engeland. Dit presentatiepak wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens het reizen naar en het verblijf voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Bovendien wordt het pak vaak door de leden van de staf van de club gedragen. Het nieuwe pak wordt ook wel het nieuwe buspak of hotelpak genoemd. Het nieuwe presentatiepak van Chelsea behoort tot de speciale Champions League lijn die Adidas in samenwerking met de club heeft gelanceerd en waartoe ook het trainingsshirt en het 3e shirt van de club horen. Chelsea is tijdens het seizoen 2015-2016 ingedeeld in poule G met FC Porto, Dinamo Kiev en Maccabi Tel Aviv.

Chelsea CL trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Champions League trainingspak van de Londenaren is overwegend donker blauw en wordt gekenmerkt door het design van golven over het pak. Het design van golven is ook terug te vinden in het nieuwe trainingsshirt van de club. Verder wordt het jack gekenmerkt door de turqoise accenten. Deze turqoise accenten komen terug in de strepen van Adidas over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van het jack. Ook de logo's van de Champions League en Chelsea op de borst hebben deze kleur. Zoals bij elk nieuw item uit de CL trainingslijn van Chelsea staat het logo van Adidas op de achterkant van het trainingsjack, welke ook is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het pak wordt gecompleteerd door een donker blauwe broek met ook weer aan de zijkanten de bekende strepen van het Duitse sportmerk. Ook de logo's van The Blues en de Champions League zijn vertegenwoordigd op de trainingsbroek. De onderkant van de broek bevat een rits, waardoor je makkelijk je schoenen uit kunt doen. De presentatiepakken van Chelsea bestaan voor 100% uit een woven polyester en zijn uitgerust met de Adizero Climacool technologie, waardoor het ideaal is om in het pak te trainen, maar ook om in de vrije tijd te dragen. Check hieronder de foto's van het Champions League trainingspak dat gedragen zal worden door sterren als Pedro, Diego Costa, Hazard en Falcao.

Champions League trainingspak Chelsea kopen

Het nieuwe Chelsea Champions League trainingspak 2015-2016 kan voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen. De prijs van het pak in volwassen maten is ongeveer € 110,- en de prijs van het pak voor kinderen is € 90,-. Check hieronder de shops waar je het pak kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het overzicht met beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast.

Koop het Chelsea presentatiepak in de online Chelsea shop van Adidas

of in de online Chelsea voetbalshop!

Chelsea -CL-presentatiepak -2015-2016

Chelsea -champions -league -presentatiepak -2015-2016

Bron: Adidas.nl