11 mei 2016

Chelsea anthem trainingsjack 2016-2017

Het nieuwe trainingsjack van Chelsea voor 2016-2017 is vandaag ook bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. Dit trainingsjack betreft het zogenaamde anthem trainingsjack, welke de club in 2016-2017 draagt tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en League wedstrijden. Het nieuwe jack van Chelsea is geheel in stijl van de clubkleuren en heeft een vrij simpel design. We bespreken het design van het nieuwe jack hieronder kort.

Blauw Chelsea jack 2016-2017

Het nieuwste Chelsea trainingsjack voor 2016-2017 is in stijl van de clubkleuren van The Blues en is blauw (door Adidas ''Chelsea blue'' genoemd) met witte accenten. De witte accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het jack. Verder is het jack uitgerust met een klassieke baseball kraag. Op de borst van het jack staan de logo's van Chelsea en Adidas en verder is de voorkant uitgerust met twee steekzakken. De achterkant van het jack is in de nek uitgerust met een vlaggetje in de clubkleuren van de Londense club en bovendien staat de naam van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Stamford Bridge op de achterkant van het jack. Opvallend is dat het jack niet de drie strepen van Adidas bevat. Deze staan noch op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het trainingsjack van de club. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de schouders vallen. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsjack van Chelsea, welke dit seizoen gedragen wordt door sterren als Diego Costa, Hazard, Fabregas, Pedro, Falcao en nog meer Engelse sterren. Deze week werd ook het nieuwe Chelsea shirt voor 2016-2017 gelanceed. 

Chelsea trainingsjack kopen

Het nieuwe anthem jack van Chelsea kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het jack voor KIDS is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Wil je andere producten van Chelsea kopen? Check dan het overzicht met beschikbare shirts in het overzicht hiernaast of hieronder. Vergelijk bovendien de prijzen bij verschillende shops. Directe levering!

Koop het nieuwe Chelsea trainingsjack in de officiële Adidas shop. 

of in deze CHELSEA STORE

Chelsea -anthem -trainingsjack -2016-2017

Chelsea -trainingsjack -2016-2017