28 juli 2016

Chelsea 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Chelsea voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door Adidas en de Engelse club als onderdeel van de Adidas film ''First never follows.'' Hierin spelen sterren als Diego Costa, Oscar, Nemanja Matic, Gary Cahill, Kenedy en Ruben Loftus-Cheek een rol. In dit nieuwe shirt speelt de club vooral de zogenaamde Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit betekent dat Chelsea vooral in dit shirt zal spelen tijdens de FA Cup wedstrijden en de League Cup wedstrijden komend seizoen. Het is voorlopig het laatste 3e shirt van Adidas van Chelsea. In mei maakten beide partijen bekend dat, ondanks het lopende contract tot 2023, de wegen van beide partijen zich na dit seizoen van elkaar zullen scheiden. Welk merk er vanaf 2017 kledingsponsor van Chelsea wordt, is nog niet bekend. Hieronder bespreken we het design van dit voorlopig laatste Adidas voetbalshirt van Chelsea.

Wit Chelsea shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Chelsea shirt voor 2016-2017 is overwegend wit te met blauwe accenten uit de clubkleuren van de club. De blauwe accenten komen allereerst terug in de v-hals van het shirt en bovendien in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie Adidas strepen aan de zijkanten van het nieuwe Chelsea shirt zijn Chelsea blauw. Deze Adidas strepen staan evenals op het nieuwe Chelsea thuisshirt van 2016-2017 op de zijkanten van het shirt en niet meer op de schouders en mouwen. Verder bevat het shirt een speciaal watermerk van de leeuw uit het logo op de mouwen van het voetbalshirt. Dit is een ode aan de badge van de Londense club. De rechter borst bevat traditiegetrouw het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas en The Blues waren sinds 2006 aan elkaar verbonden en daar komt dus aan het einde van het seizoen een einde aan. De linker borst bevat het logo van Chelsea. Hoofdsponsor Yokohama Tyres versiert het midden van het voetbalshirt sinds 2015. Het nieuwe 3e tenue van de Londenaren wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe strepen van Adidas. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen bevatten ook deze kleurencombinatie. Deze zijn namelijk wit met aan de bovenkant een horizontale blauwe band en daarboven drie dunne Adidas strepen. Op de kousen staan ook de iconische Chelsea leeuw en het logo van de kledingsponsor.

De nieuwe 3e shirts en tenues zijn door het merk zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Vanaf augustus 2016 zullen sterren als Hazard, Fabregas, Willian, Oscar, Pedro, Falcao en andere sterren in dit nieuwe uitshirt van The Blues schitteren. Check ook het nieuwe Chelsea thuisshirt 2016-2017 en het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2016-2017.

Chelsea voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea 3e shirt 2016-2017 kan je pas vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen.  De shirts voor volwassenen zijn ongeveer € 85,- en voor kinderen zijn deze shirts ongeveer 65,-. Het shirt met lange mouwen heeft een prijs van € 90,-. In deze shops kan je je Chelsea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers van Chelsea dragen tijdens de Premier League wedstrijden! Andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het Chelsea voetbalshirt in deze STORE

of hier 

Chelsea -3e -tenue -2016-2017

Chelsea -3e -shirt -2016-2017