Cercle Brugge voetbalshirts 2020-2021

De Belgische club Cercle Brugge en kledingsponsor Kappa hebben afgelopen week de nieuwe Cercle Brugge voetbalshirts 2020-2021. Cercle eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats in de Jupiler Pro League dus speelt in deze tenues de Belgische competitie- en bekerwedstrijden in 2020-2021. De club en Kappa lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van ''Groen-Zwart.''

Cercle Brugge thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Cercle Brugge thuisshirt 2020-2021 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de drie verticale, zwarte banen. Ter hoogte van het midden van het tenue vervagen de zwarte banen en worden deze gekenmerkt door het zogenaamde gradiënt design van dunne puntjes. Verder is het Cercle Brugge tenue uitgerust met een ronde hals met een kleine v-opening. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Kappa omni logo in het wit en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Bruggelingen. Napoleon Sports & Casino is de hoofdsponsor van Cercle en prijkt op het midden van het tenue. De mouwen van het tenue bevatten verschillende andere sponsoren. Het thuistenue van Cercle wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Cercle Brugge uitshirt 2020-2021

Cercle Brugge draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het reguliere uitshirt is wit en bevat een all-over gradiënt print van geometrische vormen. Deze print heeft wat weg van een design van bloemen. Verder bevat het uitshirrt zwarte accenten, welke te vinden zijn in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje en de kousen van het uitshirt zijn ook wit. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Cercle Brugge is dit jaar zwart en bevat ook een gradiënt achtige print op de onderkant van het tenue. Dit design bevindt zich ook op de mouwen. Verder is de bovenkant van het voetbalshirt grijs en dit geldt ook voor de onderkant van de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cercle Brugge voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kylian Hazard, Mbenza, Ueda, Chatziisaias, Panzo, Peeters en nog meer spelers.

De nieuwe Cercle Brugge tenues kun je vanaf nu vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van Cercle. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cercle? Check het dan in deze winkel! 

Cercle Brugge thuisshirt 2020-2021