Cercle Brugge voetbalshirts 2022-2023

Cercle Brugge en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Cercle Brugge voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Belgische voetbalclub de Jupiler Pro League en bekerwedstrijden in 2022-2023. Cercle Brugge eindigde afgelopen seizoen op de tiende plek in de Belgische competitie. Ook dit jaar is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging.

Cercle Brugge thuisshirt 2022-2023

Het Cercle Brugge thuisshirt 2022-2023 is dit jaar groen met zwarte bliksemschichten over de body van het voetbalshirt. De mouwen zijn een combinatie van groen en zwart en bevatten aan de onderkant een witte band. Het Cercle Brugge tenue is verder uitgerust met een ronde hals. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa logo en de linkerborst is uitgerust met het nieuwe Cercle Brugge logo.

Het nieuwe logo wordt gekenmerkt door een halve cirkel (de letter C) met aan de linkerzijde de naam van de club: CERCLE. Het nieuwe logo is fel groen en is onderdeel van de nieuwe positionering van de club: ''Voor ons is groen niet zomaar een kleur, maar een lifestyle. Een manier van denken. Het is de kleur die wij met trots dragen. Wij alleen. De kleur die we ademen en ons verbindt. Het is de kleur die staat voor vooruitkijken, jeugd en duurzaamheid. Groen staat voor de toekomst, die wat ons betreft nog meer groen verdient. Wij staan voor verbinding. Wij zijn een community met respect voor het verleden en dromen voor de toekomst. En met plek voor iedereen. Wij zijn een familie. Die nooit opgeeft, lef toont en altijd wil presteren. Vastberaden. Beter. Maar voor altijd samen. Een nieuw logo. Vernieuwend en future proof, maar met veel liefde en eerbied voor ons erfgoed. Unleash The Green. Op en naast het veld.''

Tot zover de symboliek rondom het nieuwe logo van de club uit Brugge. Op het midden van het nieuwe Cercle Brugge tenue staat in het wit het logo van Napoleon Sports & Casino. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de logo's van Liantis, Itho Daalderop en Callant Verzekeringen & Financieel Advies. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en groene kousen.

Cercle Brugge uitshirt 2022-2023

Het Cercle Brugge uitshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de dunne groene verticale lijnen. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen, die ook uitingen van de club en Kappa bevatten.

Cercle Brugge voetbalshirt kopen

De nieuwe Kappa Cercle Brugge voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 110,- en de replica versie € 85,-. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 70,-. Directe levering!

Bestel de nieuwe Cercle Brugge voetbalshirt altijd in de officiële KAPPA SHOP! 

Cercle Brugge voetbalshirts 2022-2023

Cercle Brugge thuisshirt 2022-2023

Club Brugge uitshirt 2022-2023