Cercle Brugge voetbalshirts 2019-2020

Cercle Brugge en Kappa hebben afgelopen weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt Cercle de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League en beker gedurende dit seizoen. Cercle eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plaats in de Belgische competitie en speelt dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau. Het Italiaanse sportmerk Kappa volgt vanaf dit seizoen Erima op. Beide partijen tekenden een en contract tot de zomer van 2023.

Cercle Brugge thuisshirt 2019-2020

Het Cercle Brugge thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend groen en bevat een all-over print van kleine vierkanten over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals met aan de achterkant een zwarte band. In deze band is aan de achterkant de bijnaam van Cercle verwerkt: ''Groen-Zwart.'' Daaronder staat de tekst: ''120 JAAR.'' Cercle is namelijk in 1899 opgericht. Het logo van Kappa staat zowel op de rechterborst al op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Napoleon. Andere sponsoren die op het tenue staan zijn Liantis en Callant. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met groene band. De kousen zijn ook geheel zwart.

Cercle Brugge uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Club Brugge uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en wordt gekenmerkt door het design van zigzagstrepen over het voetbalshirt. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals met aan de achterkant een zwarte band. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook zwart en de logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de details op de achterkant van het tenue. Het uittenue van Cercle wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gakpé, Ueda, Omolo, Bruno en nog meer sterspelers.

De nieuwe Cercle Brugge tenues kun je vanaf nu vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van Cercle. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cercle? Check het dan in deze winkel! 

 Bron foto's: Cercle Brugge