24 augustus 2020

Celtic derde wedstrijdshirt 2020-2021

Celtic heeft, in samenwerking met kledingsponsor adidas, het nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de Schotse recordkampioen de wedstrijden in de Schotse Premiership, beker en in Europa gedurende dit seizoen. Het Duitse sportmerk adidas is sinds dit seizoen de trotse kledingsponsor van Celtic. Er is een contract getekend voor vijf seizoenen. Adidas neemt de verantwoordelijkheden over van New Balance, het Amerikaanse merk was sinds 2015 de kledingsponsor van de club uit Glasgow. 

Celtic derde wedstrijd shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van adidas is gebaseerd op het adidas Condivo Template. Kenmerkend van dit template is bijzonder grote en duidelijk aanwezige kraag. Welke is geïnspireerd uit de jaren 90. Het nieuwe tenue is voornamelijk zwart van kleur en verder uitgerust met groene details. De subtiele biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een groene en witte omlijning. Deze groene kleur komt ook terug bij de bekende adidas strepen. Deze strepen staan aan de zijkant van het shirt. Op de rechterkant van de borst is het adidas performance logo geplaatst. Het clubwapen staat op de linkerkant van de borst. Het Duitse sportmerk gebruikt enkel het klavertje vier als clublogo, in plaats van het gehele clublogo van de huidige kampioen Schotland. Wij van voetbalshirts.com vinden dit er gaaf uit zien. Op het midden van het shirt prijkt de naam van hoofdsponsor Dafabet. het clubwapen van Celtic komt ook terug in de achterkant van de kraag. Onder dit clublogo staat de naam van sponsor Magners. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Celtic wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen met groene details. Net zoals bij alle tenues van adidas, wordt ook bij dit tenue van Celtic gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het voetbalshirt, dat als alternatief dient voor het Celtic uitshirt 2020-2021

Celtic voetbalshirts bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Celtic voor het seizoen 2020-2021 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops! De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (Maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) De broekjes van het tenue zijn ook te bestellen vanaf € 3,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Bestel je Celtic shirts in de officiële adidas webshop!

Of in DEZE WINKEL

Celtic 3e shirt 2020-2021

Celtic 3e voetbalshirt 2020-2021