Celtic uitshirt 2020-2021

Celtic en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe Celtic uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de Schotse kampioen de uitwedstrijden in de Schotse Premiership, beker en in Europa gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van ''The Hoops.'' Beide partijen tekenden eerder dit jaar een deal voor vijf seizoenen. Adidas is de opvolger van New Balance, dat sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de club uit Glasgow verzorgde. Het nieuwe uittenue is geïnspireerd door een historisch tenue van de club.

Celtic uit shirt en tenue 2020-2021

Het Celtic uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1985-1986. Uiteraard werd Celtic in dit seizoen kampioen van Schotland. Inmiddels staat de teller qua kampioenschappen al op 51. Het nieuwe tenue heeft dezelfde kleur als het uitshirt van 35 jaar geleden. Het uitshirt is namelijk ''lime green'' met groene accenten. De V-hals van het uitshirt is groen en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders van het voetbalshirt. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een brede groene band, waarin een dunne, witte en lime groene streep zijn verwerkt. Ook alle logo's op het uittenue van ''The Bhoys'' zijn groen. De rechterborst is uitgerust met het logo van adidas en de linkerborst bevat het clublogo, inclusief de gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de Europa Cup I in 1967. Op het midden van het tenue prijkt shirtsponsor DAFABET en op de achterkant staat het loog van Magners. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt ook het klavertje vier uit het clublogo van Celtic.

Het Celtic uitshirt wordt dit seizoen compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met lime groene adidas strepen aan de zijkanten. De broekjes bevatten ook weer de logo's van de club en adi. De kousen zijn lime groen met aan de bovenkant een groene band met daarin lime groene adidass strepen. Alle adidas tenues zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte verkoeling en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Édouard, Dembélé, Brown, Frimpong, Griffiths, Elyounoussi, Ajer en nog meer spelers. Check ook het Celtic thuisshirt van adidas.

Celtic uitshirt bestellen

Het Celtic uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Celtic tenue altijd in de officiële adidas SHOP! 

of deze winkel! 

Celtic uitshirt 2020-2021

Celtic uittenue 2020-2021