19 maart 2016

Brazilië uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Brazilië voetbalshirt voor de uitwedstrijden tijdens de Copa America Centenario 2016 zijn officieel bekend gemaakt door Nike en de CBF. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Brazilië de uitwedstrijden tijdens de Copa America, welke deze zomer plaats vindt in de Verenigde Staten. Bovendien spelen de Kanaries in het nieuwe shirt de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Bovendien neemt het land deel aan de Olympische Spelen, welke komende zomer in eigen land plaats vinden, in Rio de Janeiro. Het nieuwe uitshirt van Brazilië heeft het traditionele design met een opvallende nieuwe kleur hierin verwerkt.

Brazilië uittenue 2016-2017

Het Brazilië uitshirt 2016-2017 is zoals altijd overwegend donker blauw en bevat dit jaar fel groene accenten. Deze felle accenten komen terug in de strip aan de achterkant van de kraag. Verder bevat het shirt wat lichter blauwe mouwen dan de romp van het shirt. Deze mouwen bevatten aan de onderkant een blauw gestreept motief. De linker borst is uitgerust met het logo van de Braziliaanse voetbalbond CBF (Confederação Brasileira de Futebol). Boven dit logo prijken vijf sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Hieronder staat de naam van het land: Brasil. De naam van het land komt bovendien terug aan de achterkant van de kraag. De rechter borst is ook uitgerust met het logo van kledingsponsor Nike, welke sinds 1996 verbonden is aan de voetbalbond en de teamkleding verzorgt van de vertegenwoordigende elftallen. Het nieuwe tenue van Brazilië wordt gecompleteerd door witte shorts, waarop ook de logo's van de voetbalbond en Nike staan. Bij een kleurenclash van de voetbalbroekjes, draagt het nationale elftal een blauw voetbalbroekje. De kousen hebben overigens ook een opvallend design. De bovenkant van de kousen zijn licht blauw en lopen langzaam en met een speciaal effect over in het helder blauw (royal blue). Check hieronder de foto's van het nieuwe Brazilië uittenue 2016-2017, welke de komende twee jaar gedragen wordt. Wanneer het nationale elftal zich plaatst voor het WK van 2018, dan zal er door Nike en de voetbalbond weer een nieuw shirt gelanceerd worden. In dit nieuwe shirt schitteren sterrel als Neymar, Hulk, Thiago Silva en David Luiz en natuurlijk nog meer sterren. De nieuwe Brazilië voetbalshirts zijn uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Daarnaast zijn de authentic Brazilië voetbalshirts uitgerust met een geheel nieuw systeem, de Vapor kit met AeroSwift Technology. Lees daarover meer hieronder. Of check meer informatie over het nieuwste Brazilië thuisshirt 2016-2017.

Brazilië voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Brazilië Copa America uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Uiteraard is het mogelijk je Brazilië uitshirt te laten bedrukken met de officiële printing van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Dit is dezelfde printing als de spelers dragen de komende twee jaar. Deze bedrukking bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam. Wil je liever goedkopere t-shirts, trainingskleding of retro shirts van het land kopen. Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Brazilië shirt in de officiële Brazilië shop


Brazilie -uitshirt -2016-2017

Brazilie -copa -america -uitsshirt -2016-2017

Brazilie -uittenue -2016-2017

Technische informatie Brazilië authentic voetbalshirt

Brazilië en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.