Het nieuwe uitshirt van het nationale elftal van Brazilie is samen met het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de Braziliaanse voetbalbond CBF. In dit voetbalshirt speelt het Braziliaanse nationale voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens de Olympische Spelen en de uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 in eigen land. Het nieuwe thuisshirt werd samen met het uitshirt gepresenteerd door de Braziliaanse topspelers als Neymar, Pato en Ganso. De nieuwe tenues hebben een echt retrodesign en zijn gebaseerd op de voetbalshirts uit 1962; shirt waarin sterren als Pele en Garrincha schitterden.

Het Brazilië uitshirt 2012-2013 is overwegend blauw en bevat een kleine V-hals met een dun geel randje. Verder wordt het Brazilië shirt gekenmerkt door de brede gele banden aan de onderkant van de mouwen. Aan de binnenkant van deze mouwen staat de tekst: ‘’ Nascido Para Jogar Futebol’’, wat betekent ‘’Geboren om te voetballen’’. De linkerborst van het Brazilië voetbalshirt bevat het logo van de Braziliaanse voetbalbond CBF (Confederação Brasileira de Futebol) met daarboven 5 witte kampioenssterren en daaronder de naam van het land. De sterren verwijzen naar de door het Braziliaanse voetbalteam gewonnen wereldkampioenschappen van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. De CBF badge is bovendien geborduurd aan de binnenkant van de voetbalshirts van Brazilië. De rechterborst bevat de swoosh van teamkledingsponsor Nike.

De Brazilië uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met een witte strip aan de zijkanten. Zowel het logo van de Braziliaanse voetbalbond als het logo van Nike zijn vertegenwoordigd op de shorts van Brazilië. De kousen, die bij dit tenue horen, zijn overwegend blauw.  Uiteraard zijn de tenues door Nike weer maatschappelijk verantwoord geproduceerd en bestaan de tenues uit 13 recyclede flessen.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe Brazilië uitshirts 2012-2013. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Brazilië trainingskleding, trainingspakken, Brazilië tenues, Brazilië retro shirts en thuistenues.

Koop het hier!


Brazilie uitshirt 2012-2013

 

Brazilie_voetbalshirts 2012-2013

 

Brazilie_voetbalshirts 2012-2013 uit