2 augustus 2016

Brazilië Olympische Spelen 2016 voetbalshirts

Brazilië draagt tijdens de Olympische Spelen van 2016 speciale voetbalshirt. Deze zijn afgelopen week door Nike gelanceerd. In deze shirts speelt het nationale elftal van Brazilië alleen de wedstrijden tijdens de Olympische Spelen in eigen land. Brazilië is tijdens het toernooi in Rio de Janeiro ingedeeld in poule A met Denemarken, Irak en Zuid Afrika. De nieuwe shirts van ''A Selecao'' hebben vrijwel hetzelfde design als de shirts waarin het land speelde tijdens de Copa America Centenario van 2016 en bovendien zullen spelen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Hierin zijn echter een aantal kleine veranderingen in aangebracht. Dit bespreken we hieronder!

De nieuwe shirts van Brazilië zijn namelijk niet uitgerust met het logo van de Braziliaanse voetbalbond CBF (Confederação Brasileira de Futebol), maar met het logo van de Comitê Olímpico do Brasil (COB). Het nationale elftal van Brazilië vertegenwoordigt namelijk het Olympische team, welke onder het COB valt. Dit logo is dan ook anders dan het logo van de CBF. Het logo wordt gekenmerkt door de Braziliaanse vlag in de vorm van een embleem en bevat bovendien de vijf Olympische ringen. In het verleden droeg het nationale elftal van Brazilië helemaal geen logo's op het shirt en in 2012 stonden alleen de Braziliaanse vlag en de Olympische ringen op het shirt. Het thuisshirt waarin het land speelt is natuurlijk overwegend geel met groene accenten en is daarmee identiek aan het Brazilië thuisshirt voor 2016-2017. Het uitshirt waarin het land tijdens de Olympische Spelen in eigen land speelt is overwegend blauw met gele en witte accenten en is daarmee identiek aan het Brazilië uitshirt voor 2016-2017.

Check hieronder de foto's van de Olympische Spelen 2016 voetbalshirts van Brazilië. Deze shirts zijn nergens te koop en worden alleen tijdens dit toernooi gedragen. Wil je de voetbalshirts kopen, die Brazilië vanaf september weer draagt, check dan de shops hieronder of check de producten hiernaast of hieronder. Directe levering en inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het nieuwe Brazilië shirt in de officiële Brazilië shop

of in deze Brazilië STORE

of in de officiële BRAZILIE Nike SHOP! (inclusief bedrukking)

Brazilie -olympische -spelen -voetbalshirts -2016