Het nieuwe inloopshirt van Brazilië voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel gelanceerd door de CBF en Nike. Dit nieuwe shirt wordt door de ''gele kanaries'' gedragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2016 en 2017. Dit betekent dat het warming-up shirt zowel gedragen wordt in de aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijden als in de warming-up voorafgaande aan de Copa America wedstrijden, welke in de zomer van 2016 plaats vindt in de Verenigde Staten. Het is voor het eerst dat het toernooi buiten Zuid Amerika plaats vindt. Dit is ter ere van het 100 jarig bestaan van het toernooi. Dan het design van nieuwe pre match top van Brazilië!

Blauw Brazilië pre match top 2016-2017

Het nieuwe Brazilië inloopshirt 2016-2017 heeft dezelfde kleur als het Brazilië uitshirt voor 2016-2017. Deze is namelijk geheel blauw en wordt verder gekenmerkt door het design van dunne horizontale strepen over het shirt. Ook de gele kleur van het thuisshirt komt terug in het warming-up shirt, maar dan in een andere tint. Over de mouwen en schouders loopt namelijk een fel gele baan. Ook het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike staat in het fel geel op de rechter borst. Het merk is al sinds 1996 verbonden aan de voetbalbond van het land. De andere borst bevat het logo van de Braziliaanse voetbalbond CBF (Confederação Brasileira de Futebol). Boven het logo van de voetbalbond staat vijf sterren, welke verwijzen naar de vijf gewonnen WK's in 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Daaronder staat de naam van het land. De achterkant van het shirt bevat net onder de nek ook de naam van het land. Dit staat kleiner op het shirt dan op voorgaande pre match tops van het land het geval was. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. De nieuwe trainingslijn van Brazilië is uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers van Brazilië optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts, die gedragen worden door sterren als Neymar, Hulk, David Luiz, Silva, Willian en Tardelli.

Brazilië inloopshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Brazilië warming-up shirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 55,-. Dit shirt is niet voor kinderen gelanceerd. Check hiernaast het overzicht met andere beschikbare Brazilië producten, zoals de nieuwe voetbalshirts, trainingspakken, trainingsshirts en andere merchandising vant het land. Vergelijk bovendien de prijzen van de producten. Wil je je Brazilië voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking

, check het hier! Directe levering!

Koop hier het nieuwe pre match top van Brazilië

of in in de officiële  Brazilië NIKE SHOP!


Brazilie -warming -up -shirt -2016-2017

Brazilie -pre -match -top -2016-2017