4 juli 2016

Borussia Monchengladbach uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Borussia Monchengladbach uitshirt voor 2016-2017 is dit weekend officieel gepresenteerd door de Bundesliga club en kledingsponsor Kappa. In dit nieuwe shirt speelt BMG de uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions of Europa League gedurende dit seizoen. Borussia Monchengladbach is afgelopen seizoen als vierde geëindigd in de Duitse competitie, waardoor het in ieder geval aan de voorrondes van de Champions League mee doet. Het Italiaanse merk Kappa is sinds 2013 kledingsponsor van de Duitse club en heeft opnieuw een flitsend shirt gelanceerd. We bespreken het shirt hieronder.

Borussia Monchengladbach uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Borussia Monchengladbach is overwegend licht groen en wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen, waarin zowel groene als witte diagonale strepen zijn verwerkt. De andere horizontale banen op het shirt zijn groen. Groen is ook de kleur van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Kappa en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Borussia Park. Boven het logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf landskampioenschappen van de club in de jaren '70. De club werd zowel in 1970 als in 1971, 1975, 1976 en 1977 kampioen van Duitsland. Op het midden van het nieuwe shirt prijkt hoofdsponsor Postbank. Verder is de achterkant van het shirt nog uitgerust met de bijnaam van de club: Föhlenelf. Het nieuwe tenue van BMG wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Kappa staan. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook groen en bevatten twee horizontale witte banen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Borussia Monchengladbach tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Raffael, Hazard, Dahoud, Johnson en nog meer sterren schitteren gedurende 2016-2017. Check ook het nieuwe BMG thuisshirt voor 2016-2017. 

Borussia Monchengladbach shirt kopen

Het nieuwe Borussia Monchengladbach uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Uiteraard kan je je shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending. Check hiernaast of hieronder ook de andere beschikbare Borussia Monchengladbach producten en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwste Borussia Monchengladbach shirt in deze shop 

of in deze BMG shop

BMG-uit -shirt -2016-2017