Borussia Monchengladbach trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach trainingspak 2020-2021 is ook inmiddels officieel gelanceerd door de club en Puma. Dit betreft het trainingspak dat door de club gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden in 2020-2021. Ook komend seizoen bestaat het trainingspak van Gladbach uit een training sweater en trainingsbroek.

Zwarte en groene Borussia Mönchengladbach training top en traininsbroek 2020-21

Alle Puma trainingspakken hebben in 2020-2021 hetzelfde template, maar dan een andere kleur en andere logo’s. Borussia Mönchengladbach heeft komend seizoen een overwegend zwarte en groene trainingstrui. We bespreken het nieuwe pak aan de hand van de zwarte training top. Ook deze Gladbach sweater is uitgerust met groene accenten. Deze kleur komt namelijk terug in de brede Puma T7 taping over de schouders van de tops en in een vlak ter hoogte van de ellebogen van de trainingstrui. Ook de onderkant van de mouwen bevatten heel subtiel een groen vlak. Qua functionele accenten heeft het Gladbach trainingspak de gebruikelijke details die we gewend zijn van Puma. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten en de mouwen betreffen raglanmouwen, welke ervoor zorgen dat de trainingstrui naadloos op het lichaam aansluit. Verder bevatten de sweater een hoge hals met een verborgen rits en op de borst van de trainingstrui staan de logo’s van de club en Gladbach. De twee gouden sterren boven het logo van ‘’Die Fohlen’’ verwijzen naar de vijf Bundesliga kampioenschappen. In de jaren ’70 was de club een grootmacht met vijf kampioenschappen (197-, 1971, 1975, 1976 en 1977).

Het Borussia Mönchengladbach trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een strakke, zwarte trainingsbroek. Ook de trainingsbroek valt naadloos om de benen. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant, de zakken aan de zijkanten, de toelopende fit en de enkelritsen aan de onderkant van de trainingsbroek. De logo’s van de club en Puma mogen ook op de broek natuurlijk niet ontbreken. Alle Puma trainingspakken zijn komend seizoen uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Gladbach trainingspakken, welke vanaf deze zomer gedragen worden door spelers als Thuram, Pléa, Zakaria, Bensebaini, Raffael en nog meer spelers.

Gladbach trainingspak bestellen

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De Borussia Mönchengladbach training sweater is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 59,95. De broek is voor volwassenen € 59,95 en in kindermaten € 49,95. Deze items kun je los van elkaar kopen.  

Bestel je Borussia Mönchengladbach trainingspak direct in deze SHOP 

of de PUMA SHOP! 

Borussia Mönchengladbach trainingspak 2020-2021