2 juli 2018

Borussia Mönchengladbach voetbalshirts 2018-2019

Duitsland is uitgeschakeld op het WK voetbal in Rusland. Dat betekent dat de aandacht in Duitsland weer wordt verlegd naar de Duitse Bundesliga. Eén van de ploegen die altijd meespeelt boven in de competitie is Borussia Mönchengladbach. Afgelopen weekend zijn de nieuwe voetbalshirts van de Duitse subtopper dan ook officieel gelanceerd door de club in samenwerking met kledingsponsor Puma. De nieuwe voetbalshirts van Borussia Mönchengladbach zijn te bewonderen tijdens de wedstrijden in de Duitse Bundesliga en tijdens de DFB-pokal. Het nieuwe thuisshirt is natuurlijk alleen de zien tijdens de thuiswedstrijden. Deze worden door de selectie van Dieter Hecking gespeeld in het Borussia-Park. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 54.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbaltenues van Borussia Mönchengladbach? Lees snel verder

Borussia Mönchengladbach thuis shirt en tenue 2018-2019

Waar het thuisshirt van afgelopen seizoen nog wit met zwart was, is het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 wit met groen van kleur. Het Duitse kledingmerk Puma heeft een schitterend wit shirt ontworpen met ronde hals. Deze hals wordt versierd met een groene omlijning. Op de achterkant van de kraag staat de bijnaam van de Duitse club ‘’Die Fohlen.’’ Over de schouders en de mouwen van het shirt loopt een groene strip. Deze strip loopt helemaal door tot aan de biezen van het shirt. De biezen van het nieuwe thuisshirt van de Duitse club zijn ook groen van kleur. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van Puma. Deze springende poema is zwart van kleur. Het logo van het Duitse merk staat ook op de mouwen van het shirt. Dan is de kleur echter wit. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Borussia Mönchengladbach. Boven dit logo prijken twee gouden sterren. Deze staan voor de 5 kampioenschappen die door de club zijn gewonnen. Shirtsponsor van de Duitse club is Postbank. Sinds 2009 staat deze bank op de voorkant van het shirt van Borussia. Het nieuwe thuistenue van de Duitse club wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Borussia Mönchengladbach uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van de Duitse club heeft een zwarte basis. Echter is de bovenkant van het shirt versierd met een groene print van veegstrepen. Dit zorgt voor een erg gaaf design. De hals van het nieuwe uitshirt van Borussia Mönchengladbach is rond. De schouders van het uitshirt hebben dezelfde print als de bovenkant van het shirt terwijl de mouwen van het shirt zwart zijn met een groene baan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma. Deze springende Poema is wit van kleur. Puma is de nieuwe sponsor van de Duitse club. Het Duitse merk volgt Kappa op als kledingsponsor van Borussia Mönchengladbach. Op de linkerkant van de borst is het clublogo van Borussia Mönchengladbach te vinden. Uiteraard met de twee sterren, die staan voor de kampioenschappen die zijn behaald door de Duitse club. Op de voorkant van het shirt is ook Postbank te vinden. Dit is de shirtsponsor van de Duitse club. Het nieuwe uittenue van de Duitse club wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwart kousen.

Puma maakt bij al haar tenues gebruik van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Premier League. Bekende spelers die dit shirt aankomend seizoen dragen zijn: Ginter, Vestergaard, Elvedi, Zakaria, Kramer, Hazard, Stindl en Raffael.

Borussia Mönchengladbach voetbalshirt bestellen                                                                             

De nieuwe voetbalshirts van Borussia Mönchengladbach zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. Bij dit shirt heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam van je favoriete voetballer. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Bekijk het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Borussia Mönchengladbach voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of deze winkel!