Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2019-2020

Borussia Mönchengladbach en Puma hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-20 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt ''BMG'' de Bundesliga, DFB Pokal en Europese thuiswedstrijden in het Borussia Park gedurende dit seizoen. Puma is ook komend seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van het keurkorps van trainer Dieter Hecking. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor en was dit eerder al in de periode 1976-1992. Het nieuwe voetbalshirt van Borussia Mönchengladbach is geïnspireerd door de energie van de fans. Check!

Borussia Mönchengladbach thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Borussia Mönchengladbach thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de pyro print aan de onderkant van het voetbalshirt. De print bestaat uit rookpluimen in de clubkleuren van BMG. Dit design komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. Het thuistenue van Borussia Mönchengladbach bevat verder een ronde hals. De achterkant van de hals is uitgerust met de bijnaam van de club: ''Die Fohlen.'' Op de borst staan de logo's van de club en Gladbach. Boven het logo van Borussia Mönchengladbach staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf Bundesliga kampioenschappen van 1970, 1971, 1975, 1976 en 1977. Hoofdsponsor POSTBANK staat al sinds 2009 hoofdsponsor van de club en prijkt op het midden van de tenues. Op de achterkant staat een deel van de naam van de club: Mönchengladbach. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje en witte kousen. Op zowel de kousen als de voetbalbroekjes van Gladbach staan de logo's van de club en Puma.

De Borussia Mönchengladbach tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Thorgan Hazard, Drmic, Raffael, Stindl, Ginter, Kramer en nog meer sterspelers.

Borussia Mönchengladbach voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van BMG ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Scoor je Borussia Mönchengladbach voetbalshirt in  deze winkel!

of DEZE WEBSHOP