8 augustus 2016

Borussia Mönchengladbach Champions League shirt 2016-2017

Borussia Mönchengladbach en KAPPA hebben een speciaal Champions League shirt gelanceerd voor de Duitse club. In dit nieuwe shirt speelt Borussia Mönchengladbach de Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Borussia Mönchengladbach eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de Bundesliga waardoor het aan de laatste voorronde van de Champions League deelneemt. In deze laatste ronde voor de groepsfase neemt de club het op tegen het Zwitserse Young Boys. Mocht de club zich niet kwalificeren voor de groepsfase, dan wordt dit shirt gebruikt in de Europa League. Het nieuwe shirt werd gepresenteerd onder de leus: ''LEBE deinen traum.'' We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Borussia Park!

Borussia Mönchen Gladbach Europa Cup shirt 2016-2017

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach Europa Cup shirt voor 2016-2017 is zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende groene banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat acht flitsende groene horizontale banen. Deze groene kleur komt ook weer terug in de ronde hals. De mouwen van het shirt van BMG zijn geheel zwart. De rechter mouw bevat tijdens de Champions League wedstrijden de officiële CL badge en de andere mouw is uitgerust met de respect badge. Het logo van Kappa versiert de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk dat sinds 2013 de tenues en trainingskleding van de club verzorgt, staat op de schouders. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die onder leiding staat van André Schubert. Boven het logo van de club staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de gewonnen Bundesliga kampioenschappen. Gladbach is tijdens de jaren '70 vijf keer kampioen geworden in Duitsland (1970, 1971, 1975, 1976, 1977). Bij drie kampioenschappen mag er in Duitsland een ster aan het logo worden toegevoegd en bij vijf kampioenschappen nog een extra ster. De achterkant van het nieuwe Europa Cup shirt is geheel zwart en bevat aan de bovenkant de bijnaam van de club: Fohlenelf. Het nieuwe Gladbach tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten groene trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en Kappa. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook zwart/groen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts waarin sterren als Kramer, Raffael, Vestergaard, Hazard en Herrmann zullen schitteren in Europa gedurende 2016-2017. Check ook het nieuwe Borussia Monchengladbach thuisshirt of het nieuwe uitshirt!

Borussia Monchengladbach shirt kopen

Het nieuwe Borussia Monchengladbach Europa Cup shirt en tenue voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Uiteraard kan je je shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending. Check hiernaast of hieronder ook de andere beschikbare Borussia Monchengladbach producten en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwste Borussia Monchengladbach shirt in deze shop 

of in deze BMG shop


Borussia -monchen -gladbach -europa -shirt -2016-2017

Borussia -mg -europa -cup -shirt -2016-2017