Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund Champions League shirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse club van trainer Lucien Favre en kledingsponsor PUMA. Dit shirt werd door de spelers gepresenteerd tijdens de oefentour door de Verenigde Staten. Het shirt werd op een speciaal launch even door DJ King MARIE & DAVE JEFF voor het eerst onthuld. In dit shirt speelt Dortmund uitsluitend de Champions League thuiswedstrijden of eventuele andere Europese thuiswedstrijden in Signal Iduna Park gedurende 2018-2019. Jaarlijks lanceren de club en PUMA een speciaal voetbalshirt voor de Champions League of Europese wedstrijden. Puma is sinds 2012-2013 de kledingsponsor van ''Die Borussen.'' Check hieronder alle details van het nieuwe Champions League tenue van de nummer vier van de Bundesliga van afgelopen seizoen.

Ben je nu al fan van dit Borussia Dortmund shirt? Deze kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in deze webshop!

Borussia Dortmund Champions League shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Champions League tenue van Borussia Dortmund heeft vrijwel hetzelfde template als het nieuwe uitshirt van AC Milan voor 2018-2019. Puma is vanaf dit seizoen namelijk ook kledingsponsor van de  Italianen. Het Champions League thuisshirt is geel en wordt gekenmerkt door de zwarte baan over de borst. Deze baan loopt ook door over de mouwen en de achterkant van het shirt. Deze print bevat paint achtige strepen met een gradient design. De baan staat dit jaar symbool voor de band tussen de spelers van Dortmund en de fans van '''die Gelben Wand'' en eigenlijk ook alle fans over de gehele wereld. De zwarte accenten, afkomstig uit de clubkleuren van Dortmund, zijn ook aanwezig in de band aan de achterkant van de hals. Het shirt heeft verder een crew neck. De rechter borst is uitgerust met het logo van PUMA. Dit logo komt ook terug op de mouwen van het shirt. De linker borst bevat het embleem van de in 1909 opgerichte club. Boven het embleem prijken twee  sterren, die verwijzen naar de acht landskampioenschappen van de club. De laatste hiervan was is 2012. Sponsor Evonik versiert sinds 2007 als shirtsponsor de shirts van ''Die Schwarzgelben.'' In de nek zijn de initialen van de club verwerkt en de onderkant van de achterkant van de club bevat een deel van de naam van de club: DORTMUND. Het nieuwe Europese tenue van Borussia Dortmund wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. Dit broekje bevat ook zwarte accenten en natuurlijk staan ook de logo's van de club en PUMA op de broekjes. De voetbalkousen van het tenue zijn geel met aan de bovenkant een zwarte band. De achterkant van de sokken is uitgerust met een design van gele ruiten en op de voorkant van de kousen prijken de initialen van de club (BVB) en het Puma logo.

Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe Champions League shirts van Borussia Dortmund uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door Reus, Götze, Pulisic, Kagawa, Sancho, Schmelzer, Delaney, Schürrle, Sahin en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Dortmund.

Borussia Dortmund voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund CL shirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het nieuwe Dortmund shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Duitse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Borussia Dortmund voetbalshirt altijd in deze winkel!