23 augustus 2017

Borussia Dortmund Champions League shirt 2017-2018

Het nieuwe Borussia Dortmund Champions League shirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en Puma. In dit nieuwe shirt speelt Borussia Dortmund de Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende dit seizoen. Zoals jaarlijks het geval is, lanceren Puma en de Duitse club altijd een speciaal shirt, waarin alleen tijdens de Europese wedstrijden wordt gespeeld. Dortmund eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Bundesliga, waardoor de equipe van Peter Bosz en Hendrie Krüzen in het nieuwe shirt de thuiswedstrijden in de Champions League speelt. Het shirt heeft is qua kleuren hetzelfde als het thuisshirt, maar heeft een iets ander en bovendien nog moderner design. Check hieronder de details van het nieuwe CL shirt van ''Die Borussen.''

Borussia Dortmund Champions League shirt en tenue

Het nieuwe Champions League shirt heeft een flitsend design. Het shirt is overwegend geel en bevat aan de zijkanten van het shirt vervagende, zwarte strepen, welke het shirt een flitsend design geven. Deze strepen bevinden zich ook weer aan de achterkant van het shirt. De mouwen van het nieuwe CL shirt van Borusssia zijn geheel zwart en worden afgesloten door een gele bies. Ook de ronde hals van het shirt is geel. Verder prijken de gebruikelijke logo's op de voorkant van het shirt. De rechter borst bevat de Puma cat in het zwart, terwijl het logo van het Duitse sportmerk ook in het geel op de mouwen prijkt. Puma is sinds 2012 verbonden aan Borussia Dortmund en beide partijen hebben een langjarige overeenkomst. Het logo van BVB staat in het geel/zwart op de linker borst. Boven dit logo staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap dateert van 2012. Op het midden van het shirt prijkt het logo van Evonik. Dortmund en Evonik hebben sinds 2007 een verbintenis. Dit partnership loopt pas in 2025 af. De nodige details zijn ook op de achterkant van het shirt te vinden. De bovenkant van de achterkant bevat de initialen van de club: BVB en aan de onderkant staat een deel van de naam van de club: DORTMUND.

Het tenue wordt gecompleteerd door hetzelfde voetbalbroekje en dezelfde kousen als het nieuwe thuisshirt. Het broekje is geheel zwart met gele accenten. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn geel met zwarte banen. Check ook het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club van Peter Bosz.

Zoals alle Puma tenues zijn deze tenues uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Reus, Götze, Aubameyang, Schürrle, Kagawa, Bartra en andere sterspelers.

Borussia Dortmund CL shirt kopen

Vanaf nu is het mogelijk dit shirt te kopen in de onderstaande online winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor KIDS € 69,95. In deze shops kan je het nieuwste BVB shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het Borussia Dortmund shirt en tenue in deze officiële SHOP!

of in deze SHOP!