18 mei 2017

Borussia Dortmund thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd op een speciaal evenement in de fanshop van de Duitse club. Dit werd gedaan middels de campagne ''PURE EMOTION.'' De fans van Borussia hadden hier direct de mogelijkheid het nieuwe shirt te kopen en te laten signeren door één van de spelers van Borussia Dortmund. In dit nieuwe shirt speelt Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018 in het Signal Iduna Park. De verticale banen van het shirt van 2016-2017 worden ingeruild voor wat flitsendere horizontale banen. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt van de Duitse club voor 2017-2018.

Wil je direct het nieuwe shirt kopen? Check het exclusief in DEZE WINKEL! of in deze SHOP!

Borussia Dortmund thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Borussia Dortmund shirt van 2017-2018 bevat dit seizoen dus horizontale banen met een speciaal ''gradient'' design. Het shirt bevat aan de voorkant zeven horizontale banen, welke van zwart naar geel en van geel naar zwart over het shirt lopen. Deze banen bevatten kleine zwarte stippen, welke dus naar links of rechts weg lopen. Dit zogenaamde ''gradient'' design zorgt ervoor dat het shirt een flitsende uitstraling heeft. De laatste keer dat Borussia Dortmund een shirt met zwarte en gele banen had, was tijdens het seizoen 2012-2013. Destijds had de club een speciaal Champions League shirt met verticale zwarte en gele banen. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van Borussia een ronde hals met een subtiel v-design. De hals is een combinatie van geel en zwart. Daarnaast bevindt zich een gele strip over de schouders en mouwen. Hierin is ook het logo van PUMA verwerkt. Het logo van het Duitse sportmerk komt ook terug op de rechter borst in het zwart. et Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de club en zal dat tot in ieder geval tot 2020 blijven. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hierboven prijken twee in het goud, welke verwijzen naar de acht kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap dateert van 2012. Verder staat Evonik ook tijdens 2017-2018 als shirtsponsor op de voetbalshirts van Dortmund. Evonik is sinds 2007 shirtsponsor van de club en blijft dit tot zeker tot 2025. Zowel PUMA als Evonik heeft een aandeel in de club. Ook staan de initialen van de club (BVB) weer op het nieuwe tricot van Dortmund. Deze staan op de achterkant van het shirt, net onder hals. Op de achterkant van het shirt staat bovendien de speelstad van de club: DORTMUND.

 Het nieuwe Borussia Dortmund tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat aan de onderkant een gele strip. Uiteraard ontbreken de logo's van Dortmund en Puma niet op de voetbalbroekjes. De kousen betreffen dezelfde kousen als vorig seizoen. Deze zijn overwegend geel met zwarte horizontale banen. In deze banen zijn weer subtiele gele strepen verwerkt. Op de kousen staat zowel ''BVB'' als de Puma cat. Zoals alle Puma tenues zijn de nieuwe tenues van de in 1909 opgerichte club uitgerust met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues schitteren vanaf nu sterren als Aubameyang, Reus, Götze, Kagawa, Dembele, Mor, Schürrle en nog meer spelers. Vandaag lanceerde de club ook het nieuwe keepersshirt. Of check ook het zwarte Borussia Dortmund uitshirt voor 2017-2018. 

Borussia Dortmund shirt en tenue kopen

Het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,96.  In deze online winkels kan je de shirts van Borussia Dortmund ook laten voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt dezelfde printing gebruikt als de spelers op het shirt dragen. Wil je andere Borussia Dortmund producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Scoor het Borussia Dortmund shirt en tenue in deze officiële SHOP!

of in deze SHOP!