18 mei 2017

Borussia Dortmund keepersshirts 2017-2018

De nieuwe Borussia Dortmund keepersshirts voor 2017-2018 van onder andere Roman Weidenfeller zijn officieel bekend gemaakt door Dortmund en kledingsponsor Puma. Zowel het keepersshirt voor de uit- als de thuiswedstrijden is gelanceerd. Deze shirts wordt door de keepers van Borussia Dortmund gedragen in de Bundesliga, DFB Pokal en de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Het keeper shirt is gebaseerd op het Puma template welke door Puma gebruikt zal worden voor meerdere keepersshirts voor 2017-2018. We bespreken hieronder het design van de nieuwe tenues van de keepers van deze Duitse grootmacht!

 Borussia Dortmund keeper shirts en tenues 2017-2018

Het Borussia Dortmund keepershirt 2017-2018 welke gedragen zal worden tijdens de thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park is overwegend zwart. Over beide schouders en mouwen is een streep aangebracht welke bestaat uit kleine oranje stippen. Ook is op beide schouders een oranje Puma logo aangebracht. Dit Puma logo is ook terug te vinden op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club met daarboven de 2 kampioenssterren. Kledingsponsor Evonik versiert het midden van het shirt. Op de achterkant van het keepersshirt staan in de kraag de initialen BVB en aan de onderkant staat in het oranje DORTMUND. Het Borussia Dortmund keepers tenue 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een oranje streep. Ook hierop staan op de pijpen de logo's van de club en kledingsponsor Puma. Bij dit thuistenue voor de keeper horen zwarte kousen met daarop een oranje baan en de initialen BVB. Naast het tenue voor de thuiswedstrijden is ook het keepers tenue voor de uitwedstrijden bekend gemaakt. Dit Borussia Dortmund keepersshirt voor de uitwedstrijden is oranje van kleur met over de schouders en de mouwen een zwarte baan bestaande uit zwarte stippen. Deze wordt op de schouders onderbroken door een Puma logo. Dit logo komt ook terug op de rechterborst. Op de linker het embleem van Borussia Dortmund. Op het midden van het shirt is er ruimte gemaakt voor hoofdsponsor EVONIK. In de kraag op de achterkant staan de initialen BVB en aan de onderkant Dortmund. Het Borussia keepers tenue 2017-2018 wordt compleet gemaakt met een oranje short met aan de onderkant een zwart lijntje. De linkerpijp bevat het logo van Puma en de rechter dat van de Duitse club uit Dortmund. De kousen welke bij dit tenue horen zijn ook oranje en voorzien van een zwarte baan.

Check hieronder de foto's van de nieuwe keepersshirts van de club die in 2017-2018. Deze tenues zijn door Puma uitgerust met het dryCELL systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers en keepers van de club optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt voor 2017-2018.

Borussia Dortmund keepersshirts 2017-2018 kopen

De nieuwe Borussia Dortmund keepersshirts voor 2017-2018 van onder andere Weidenfeller kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen € 85,-. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van de officiële Borussia Dortmund bedrukking van jouw favoriete keeper of eigen naam en nummer. Wil je andere Borussia Dortmund producten kopen? Check dan de shirts en trainingskleding hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Borussia Dortmund keepersshirts in de grootste Dortmund shop (inclusief officiële bedrukking).