Bologna voetbalshirts 2020-2021

De Italiaanse club Bologna FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron ook afgelopen week de nieuwe Bologna voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Rossblu de Serie A en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen. Afgelopen seizoen eindigde het keurkorps van trainer Sinisa Mihajlovic op een twaalfde plek in de Serie A. Sinds 2012 is Macron kledingsponsor van de Serie A club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

Bologna thuisshirt 2020-2021

Het Bologna thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaarbrede rode en navy blauwe verticale banen over het tenue. De blauwe banen worden geflankeerd door een dunnere, verticale lijn in dezelfde kleur. Verder is het thuistenue van Bologna uitgerust met wit/zilveren accenten. Dit is de kleur van de toelopende v-hals en een band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue is de tekst ‘’WE ARE ONE’’ verwerkt. De binnenkant van de hals bevat nog een label met daarin de leus van de club: ‘’Lo Squadrone Che Tremare Il Mondo Fa.’’Het thuistenue van Bologna wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleuren als het thuisshirt.

Bologna uitshirt 2020-2021

Het Bologna uitshirt is dit jaar wit en bevat ook een toelopende v-hals in de clubkleuren van de Italiaanse voetbalclub. De v-hals is namelijk deels navy blauw en deels rood. De mouwen van het uitshirt zijn zilver met aan de onderkant een navy blauwe band. Deze band komt ook terug aan de onderzijde van de zijkanten van het tenue. De logo’s van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de details. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met details in de clubkleuren van de Italianen. Bologna heeft ook een derde voetbalshirt of alternatief uitshirt. Dit shirt is grijs en bevat een all-over melange print. Bovendien is de borst uitgerust met twee dunne verticale lijnen in de clubkleuren. De hals en de mouwen van het tenue zijn zwart en ook dit tenue bevat dezelfde details als de twee andere tenues. Een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen maken het derde tenue compleet. Alle tenues van Macron bevatten de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tomiyasi, Medel, Dominguez, Palacio, Juwara, Dijks, Santander en andere spelers.

Bologna voetbalshirts bestellen

De nieuwe Bologna voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop en vanaf deze maand ook in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of DEZE SHOP

Bologna thuisshirt 2020-2021

Bologna uitshirt 2020-2021