2 juli 2019

Bologna voetbalshirts 2019-2020

Bologna en Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 bekend gemaakt. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club de wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2019-2020. De club eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Italiaanse competitie en speelt dit seizoen dus weer op het hoogste niveau. Macron is al sinds 2001 kledingsponsor van de club en blijft dat in ieder geval tot de zomer van 2020. Check alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Bologna thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Bologna thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de brede rode en navy blauwe baan over de body van het tenue. De voorkant van het voetbalshirt bevat twee brede, rode banen met in het midden een navy blauwe band. Ook de zijkanten van het tenue zijn donkerblauw. De achterkant van het voetbalshirt is overwegend rood. Het voetbalshirt van Bologna is dit jaar ook utigerust met een ronde hals. Het logo van Macron staat zowel op de rechterborst als op beide mouwen. De linkerborst bevat het embleem van de club en op het midden van de tenues staat het logo van sponsor LIU*JO. De linkermouw bevat het logo van subponsor Lavoropiu en op de achterkant staat het logo van Illumia. In de nek staat de leus van de club; WE ARE ONE. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Bologna uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Bologna is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe band van de rechterschouder naar de linker onderkant van het tenue. Verder bevat het shirt een ronde hals. De logo's van Macron, de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit tenue heeft een ronde hals en op de achterkant van het voetbalshirt staat ook weer de leus van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe en rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bologna tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dijks, Palacio, Destro, Santander, Pulgar, Mbaye en andere sterspelers.

Bologna voetbalshirts bestellen

De nieuwe Bologna voetbalshirts van Macron kan je vanaf juli/augustus bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Bologna ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

OF DEZE SHOP

Bologna thuisshirt 2019-2020

Bologna uitshirt 2019-2020