23 augustus 2016

Bologna uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Bologna uitshirt voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Macron en de Italiaanse club. In dit nieuwe shirt speelt Bologna de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Bologna eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plek, waardoor de club opnieuw op het hoogste niveau van Italië aan zal treden. De club speelt de uitwedstrijden in een flitsend shirt, dat ook elementen uit de clubkleuren van de club bevat, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Renato Dall'Ara en onder leiding staat van Donadoni.

Fel geel Bologna uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van Bologna voor de uitwedstrijden van 2016-2017 is overwegend fel geel. Hiermee is het voetbalshirt gebaseerd op de shirts van de club van 1997 tot 2003. Deze voetbalshirts werden onder andere gedragen door sterren als Baggio, Kaolyvanon, Andersson en Signori. In deze periode speelde Bologna voor het laatst in de UEFA Cup en Intertoto Cup. Het nieuwe uitshirt van de ''Rossoblu'' bevat ook blauwe en rode accenten. Deze komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron staat op de rechter borst, terwijl de trademark tekens de mouwen versieren. Het sportmerk Macron is sinds 2001 verbonden aan de Italiaanse club. Hoofdsponsor FAAC staat op het midden van het trikot en is sinds 2015 partner van de club. De linker borst bevat het embleem van de in 1909 opgerichte club. Verder bevat de achterkant van het voetbalshirt nog een speciaal detail. Hier staan namelijk de initialen van de club (BCF) met het oprichtingsjaar. Het nieuwe tenue van Bologna wordt compleet gemaakt door een fel geel broekje met rode en blauwe accenten. Dit geldt ook voor de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van de club uit de gelijknamige stad. De nieuwe tenues zijn uitgerust met de Macron mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Diawara, Nagy, Destro, Morleo, Masina, Donsah en andere sterren. Check bovendien het nieuwe Bologna thuisshirt voor 2016-2017. 

Bologna voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe uitshirt van Bologna voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je je Bologna shirt ook nog eens laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Bologna shirt in deze shop

of hier! 

Bologna -away -shirt -2016-2017 (1)


Bologna -shirt -uit -2016-2017