28 december 2016

Bologna 3e shirt 2016-2017

Bologna draagt de rest van dit seizoen nog een ander uitshirt. Vorige week lanceerden de club en kledingsponsor Macron een nieuw 3e shirt voor 2016-2017. Tegelijkertijd met het lanceren van het nieuwe 3e shirt van de de Italiaanse club maakten Macron en Bologna bekend dat het Italiaanse sportmerk nog in ieder geval tot 2020 de tenues en trainingskleding van de club zal verzorgen. Macron is al sinds 2001 kledingsponsor van Bologna. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe alternatieve uitshirt van de club die haar wedstrijden speelt in het Stadio Renato Dall'Ara.

Bologna 3e voetbalshirt en tenue - ode aan Stadio Renato Dall'Ara

Het nieuwe Bologna 3e shirt is overwegend donker grijs en bevat accenten uit de clubkleuren van ''Rossoblu.'' Deze rode en blauwe accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een watermerk van het iconische Stadio Renato Dall'Ara. In 2017 bestaat het stadion van de club 90 jaar. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Italianen. Om dit logo bevindt zich een gouden lijn. Shirtsponsor van Bologna is FAAC. Deze functie vervult de hoofdsponsor sinds 2015. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Onder de kraag zijn namelijk de initialen van de club verwerkt: BFC. Het nieuwe 3e tenue van Bologna wordt gecompleteerd door een donker grijs broekje en donker grijze kousen met rode en blauwe details.

Zoals alle tenues van Macron zijn ook de tenues van Bologna uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. In dit shirt schitteren vanaf nu spelers als Verdi, Destro, Di Francesco, Nagy, Dzemaili en Krejci. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, waarin Bologna vorige week in de wedstrijd tegen Pescara al speelde.

Bologna voetbalshirt 2016-2017 kopen

De nieuwste voetbalshirts en tenuesvan Bologna voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je je Bologna shirt ook nog eens laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Bologna shirt in deze shop

of hier! 

Bologna -3e -shirt -2016-2017
Bologna -graphic -3-eshirt -2016-2017