24 oktober 2015

Bologna 3e shirt 2015-2016

Bologna en Macron hebben het 3e shirt voor 2015-2016 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Bologna de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe 3e shirt van Bologna wordt dus vooral als alternatief uitshirt gebruikt dit seizoen. Het nieuwe voetbalshirt werd gelanceerd tijdens de opening van de Borgo Mascarella shopping Mall in Bologna, waarin een winkel van kledingsponsor Macron is gevestigd. De kleur van het nieuwe shirt van Bologna is een uitkomst van een stemming onder seizoenskaarthouders van de Italiaanse club.

Bologna 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Bologna 3e shirt 2015-2016 heeft een vrij simpel design en is overwegend zwart met een klassieke polo kraag met knoopjes. De binnenkant van de kraag bevat een brede strip in de clubkleuren van Bologna: blauw/rood. Verder staan op de rechter borst en de mouwen het logo van kledingsponsor Macron. Hoofdsponsor FAAC versiert het midden van het voetbalshirt en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Op de achterkant van het shirt staat net onder de neklijn de naam van de club en het oprichtingsjaar: 1909. Het nieuwe Bologna 3e tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Bologna 3e shirt voor dit seizoen. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor dit seizoen bekend gemaakt. In deze shirts schitteren spelers als Destro, Masina en Mbaye.

De nieuwe Bologna voetbalshirts voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Deze zijn vooralsnog alleen in volwassen maten beschikbaar en hebben een prijs van € 74,95. Laat ook je Bologna voetbalshirt bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Bologna producten hiernaast of hieronder. 

Koop het nieuwe Bologna shirt in de Bologna fanshop

of in de Bologna shop van Subside Sports

Bologna -3e -shirt -2015-2016