23 januari 2020

Blauw Paris Saint Germain X Jordan Brand warming-up shirt 2020

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben tegelijkertijd met het zwarte Paris Saint Germain 4e voetbalshirt een nieuw warming-up shirt uitgebracht! Dit pré match top van Jordan Brand wordt door de Parijzenaren gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Het inloopshirt zien we dus ook terug tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden tegen Borussia Dortmund.

Het Paris Saint Germain warming-up tenue voor 2020

Het nieuwe PSG warming-up shirt is onderdeel van een bredere Jordan Brand collectie, waartoe ook het zwarte Paris Saint Germain tenue behoort. Deze collectie is op 23 januari 2020 gelanceerd. Deze datum is niet zo maar uitgekozen door Paris Saint Germain en Jordan Brand. Op 24 januari vindt namelijk de eerste NBA wedstrijd ooit in Parijs plaats. In de AccorHotels Arena nemen de Charlotte Hornets het op tegen de Milwaukee Bucks. Parijs is niet alleen de stad van de fashion, maar ook van het basketbal. Bovendien is Jordan Brand natuurlijke een basketbalmerk. De nieuwe PSG X Jordan Brand collectie is vooral een ode aan de Frans vlag en dit komt ook weer terug in het design van het nieuwe Paris Saint Germain warming-up shirt. De Paris Saint Germain pré match top voor 2020 is namelijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door het design van bliksemschichten in het rood, wit en zwart. De all-over print van bliksemschichten hebben ook een vervagend design. Dit design zagen we eerder al terug in het rood/zwarte Paris Saint Germain warming-up shirt dat begin dit seizoen door het basketbalmerk en de club gelanceerd werd. Het nieuwe PSG warming-up shirt bevat de jumpman van Jordan op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club in het zwart/wit. Op het midden van het inloopshirt van Paris Saint Germain staat de naam van de stad (PARIS), waarbij de jumpman als letter A fungeert. Verder bevat het tenue een ronde hals met een subtiele zwarte en witte lijn.

Tijdens het inlopen dragen de spelers van Paris Saint Germain al het zwarte wedstrijdbroekje en de zwarte kousen van het nieuwe vierde tenue van de club. Uiteraard zijn de warming-up shirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe warmloopshirt.

Paris Saint Germain warming-up shirt 2020 bestellen

Het blauwe Paris Saint Germain X Jordan Brand inloopshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 54,95. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het PSG X Jordan Brand shirt direct in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Paris Saint Germain warming-up shirt 2020