23 januari 2020

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2020

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben vandaag een nieuw PSG voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. Dit gebeurde op de vooravond van de eerste NBA wedstrijd ooit in Parijs op 24 januari. De Charlotte Hornets nemen het in de AccorHotels Arena op tegen de Milwaukee Bucks. Laat Jordan Brand een basketbalmerk zijn en het kan niet toevallig genoemd worden dat het nieuwe Paris Saint Germain vierde voetbalshirt voor 2020 vandaag bekend is gemaakt. Dit betreft het tweede Jordan Brand voetbalshirt van de Franse kampioen. Ook op het fel rode uitshirt van Paris Saint Germain prijkt het logo van het basketbalmerk.

Fan van dit nieuwe Paris Saint Germain tenue? Bestel het direct in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) of de officiële NIKE SHOP 

Zwart Paris Saint Germain Jordan Brand voetbalshirt 2020

Nike (dat merkeigenaar is van Jordan Brand) baart dit seizoen opzien met de lancering van een vierde voetbalshirt. Eerder bracht het Amerikaanse sportmerk al een vierde voetbalshirt voor Barcelona en Chelsea uit. Dit nieuwe Paris Saint Germain vierde voetbalshirt voor 2020 wordt door de club van trainer Thomas Tuchel gedragen in een aantal wedstrijden in de Franse competitie en de Champions League in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. In de de achtste finales van het miljardenbal neemt Paris Saint Germain het op tegen Borussia Dortmund.

Qua design heeft het nieuwe Paris Saint Germain Jordan Brand 4e voetbalshirt voor 2020 kenmerken van het thuisshirt van de club uit de Franse hoofdstad. Toch is het tenue met name een ode aan de Franse vlag. Het nieuwe tenue van Jordan Brand is namelijk zwart en wordt gekenmerkt door de drie verticale banen over het midden van het tenue. Deze banen zijn geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag en zijn blauw/wit/rood. Dit zijn natuurlijk ook de kleuren van het NBA logo. De banen worden op het midden onderbroken door het logo van sponsor ALL (Accor Live Limitless). De hotelketen is sinds dit seizoen de shirtsponsor van PSG en blijft dit ook de komende seizoenen. Verder bevat het tenue alle kenmerken van het Vapor template. De hals betreft een combinatie van een diagonale en rechte hals en de mouwen van het tenue hebben een design van flitsende strepen. Op de rechterborst prijkt de jumpman van Jordan. Jordan Brand is dus onderdeel van het merkenportfolio van Nike. Sinds vorig jaar heeft het merk een samenwerking met de Franse kampioen en ook tijdens het seizoen 2020-2021 zal de jumpman van het basketbalmerk op één van de tenues van Paris Saint Germain staan. De linkerborst bevat het logo van de club in het zwart/wit en op de linkermouw prijkt sponsor QNB. Een speciaal detail is nog te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier staat de naam van de stad, waarbij de A is ingeruild voor de jumpman.

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen, waarin ook weer details van de Franse vlag terug komen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain vierde tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Neymar, Mbappé, Cavani, Icardi, Di Maria, Herrera, Verratti en nog meer sterspelers. 

Paris Saint Germain 4e shirt 2019-2020 bestellen

Het zwarte Paris Saint Germain voetbalshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. De Vapor Match versie (de versie die de spelers dragen) is € 139,95. In deze shops kun je het Paris tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Paris Saint Germain voetbalshirt direct in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) 

of de officiële NIKE SHOP