22 juni 2022

Birmingham City voetbalshirts 2022-2023

Birmingham City en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Birmingham City voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Birmingham de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2022-2023. ''The Blues'' eindigden vorig seizoen op de twintigste plek in de Championship. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Birmingham City tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van de Engelse voetbalclub. BoyleSports is sinds 2019 de shirtsponsor van Birmingham City.

Birmingham City thuisshirt 2022-2023

Het Birmingham City thuisshirt 2022-2023 is geheel blauw en bevat een design van horizontale donkerder blauwe dunnen lijnen. Het tenue is bvoendien uitgerust met een design van horizontale banen, die verdeeld zijn in dunne, diagonale strepen. Het Birmingham City thuisshirt bevat een ronde, witte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike en de linkerborst bevat de badge van de Engelse club. Hoofdsponsor BoyleSports (This Is Betting) versiert het midden van het voetbalshirts. De voetbalshirts voor kinderen zijn uitgerust met het logo BFCF Community logo. Op de onderzijde van de achterkant van het voetbalshirt staat het logo van Impact. Het Birmingham City thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn de Birmingham City tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Birmingham City voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Jobe Bellingham, Troy Deeney, Neil Etheridge, Lyle Tayalor, Kristian Pedersen en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts van Birmingham City zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Engelse topclubs?  Scoor je voetbalshirts in DEZE SHOP!

Birmingham City thuisshirt 2022-2023

Birmingham City thuisshirt 2022-2023