6 juni 2017

Birmingham City uitshirt 2017-2018

Birmingham City heeft een nieuw uitshirt. In dit nieuwe shirt speelt Birmingham City de Championship uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Birmingham City eindigde afgelopen seizoen op een negentiende plek in de Championship en speelt daardoor komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Adidas is sinds 2016-2017 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een contract tot 2020. Check hieronder alles over het nieuwe shirt van Birmingham City.

Birmingham City uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Birmingham City uitshirt is dit jaar overwegend wit en bevat verder verschillende blauwe accenten, afkomstig uit de clubkleuren van ''The Blues.' Het shirt is gebaseerd op het TIRO 17 template van adidas.' Deze blauwe tinten komen terug in de v-hals en in een dunne lijn over de schouders en mouwen. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt hebben deze kleur. Op de borst prijken de logo's van adidas en de Engelse club en hoofdsponsor 888SPORT versiert het midden van het nieuwe tenue van de club van manager Harry Redknapp. Op de achterkant van het shirt staat subsponsor No5. BARRISTER CHAMBERS. Het nieuwe tenue van Birmingham wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook een combinatie van blauw en wit. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook de tenues van Birmingham uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Birmingham City voetbalshirt kopen

In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Gardner, Donaldson, Jutkiewicz, Davis, Maghoma en andere sterspelers. Het nieuwe shirt is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Engelse club. Mocht je deze niet kunnen bestellen, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Wil je andere voetbalshirts van 2017-2018 kopen, check het in deze SHOP!