1 juni 2016

Birmingham City thuisshirt 2016-2017

Birmingham City en Adidas hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt Birmingham City de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Sint Adrews Stadium in Birmingham gedurende dit seizoen. Birmingham eindigde afgelopen seizoen als tiende in de competitie, waardoor het opnieuw op het tweede niveau van Engeland zal acteren komend seizoen. Vanaf komend seizoen is Adidas de kledingsponsor van de club. Het Duitse sportmerk heeft Carbrini ontvangen. Het nieuwe shirt is gelanceerd onder een speciaal motto: #bluesgetready. We bespreken het design hieronder.

Birmingham City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Birmingham City shirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend blauw en bevat een v-hals. Verder bevat het shirt een zwarte en witte lijn aan de onderkant van de mouwen. De Adidas trademark strepen zijn wit en bevinden zich op de zijkanten van het nieuwe shirt van ''The Blues''. Hiermee is het nieuwe shirt gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de zogenaamde dunne verticale pinstripes over het shirt. De rechter borst bevat het Adidas performance logo en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Vanaf komend seizoen is 888sport shirt- en hoofdsponsor van de club. Verder bevat het shirt aan de achterkant van de kraag nog een subtiele witte en zwarte lijn. Het nieuwe tenue van Birmingham City wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte Adidas trademark strepen, die vanaf het shirt doorlopen over het short. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn ook blauw met witte en zwarte accenten. Adidas heeft de tenues ook dit jaar uitgerust met de Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue, waarin sterren als Kieftenbeld, Donald en Tomas komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt van Birmingham City voor 2016-2017.

Birmingham City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Birmingham City shirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club. Vanaf augustus 2016 kan je deze kopen bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Birmingham -city -shirt -2016-2017
Birmingham -city -thuis -tenue -2016-2017