5 juli 2016

Birmingham City uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Birmingham City uitshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door Adidas en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Birmingham City de uitwedstrijden in de Engelse Championship, FA Cup en League Cup gedurende komend seizoen. De in 1875 opgerichte club eindige afgelopen seizoen als tiende in de competitie, waardoor het opnieuw op het tweede niveau van Engeland aanwezig zal zijn. Vanaf komend seizoen is Adidas de kledingsponsor van de club. Het Duitse sportmerk heeft Carbrini vervangen. We bespreken hieronder het design van het nieuwe uitshirt.

Birmingham City uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Birmingham City is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template en is geheel rood met witte accenten. De borst van het shirt is voorzien van een speciaal vlak waarin dunne pinstripes lopen. Verder is het voetbalshirt van ''The Blues'' uitgerust met witte accenten, welke terug komen in de trademark strepen van Adidas en de v-hals. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is overwegend wit. De borst wordt versierd door de logo's van de club en Adidas, terwijl shirtsponsor 888SPORT het midden van het voetbalshirt versiert. 888SPORT werd vorige maand als nieuwe shirtsponsor gepresenteerd. Het nieuwe Birmingham City uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte trademark strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op de shorts. De kousen zijn ook een combinatie van rood en wit. Zoals alle tenues van Adidas zijn ook de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het St. Adrews Stadium uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue, waarin sterren als Kieftenbeld, Donald en Tomas komend seizoen schitteren. Check bovendien het nieuwe Birmingham City thuisshirt voor 2016-2017.

Birmingham City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Birmingham City shirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club. Vanaf augustus 2016 kan je deze kopen bij Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Birmingham -city -thuis -shirt -2016-2017