1 juli 2016

Benfica thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Benfica thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Portugese club. In dit nieuwe shirt speelt Benfica de Primeira Liga wedstrijden, bekerwedstrijden en Champions League wedstrijden in het Estadio da Luz gedurende komend seizoen. SL Benfica is afgelopen seizoen kampioen geworden van Portugal en speelt daarom in de groepsfase van de Champions League. Adidas is sinds 1997 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1977-1990. Onlangs werd het contract tot 2021 verlengd. Het nieuwe shirt van Benfica heeft het traditionele design.

Benfica thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Benfica shirt voor 2016-2017 is dit jaar weer geheel rood met witte accenten. De witte accenten komen terug in de v-hals en in de trademark strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt. Waar de drie strepen op eerdere shirts van de club op de schouders en mouwen stonden, staan deze dit jaar aan de zijkanten van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechter borst prijkt het logo van de Duitse kledingsponsor en de andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 (35) kampioenschappen van de club. Per 10 kampioenschappen mag er, net als in Nederland het geval is, een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. Hoofdsponsor van de club is Fly Emirates. De vliegmaatschappij vervult deze functie sinds 2014. Bovendien wordt het shirt gekenmerkt door horizontale banen over het shirt. Het nieuwe Benfica thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode trademark strepen van Adidas. Bovendien staan op de shorts de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben ook een combinatie van rood en wit. Check hieronder de foto's van de nieuwe Benfica tenues en shirts voor 2016-2017. Deze tenues zijn zoals alle tenues van Adidas uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren sterren als Oliveira, Jimenez, Espindola, Mitroglou, Lindelof en Luisao. Check bovendien het nieuwe Benfica uitshirt voor 2016-2017.

Benfica voetbalshirt kopen

Het nieuwe Benfica shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je Benfica shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Benfica shirt in deze BENFICA shop

of deze BENFICA STORE

of in deze officiële SHOP! (inclusief trainingskleding)

Benfica -thuis -shirt -2016-2017