De nieuwe voetbalshirts van Belgie zijn door Burrda en de Belgische voetbalbond bekend gemaakt. Burrda & de Belgische voetbalbond sloten vorig jaar al een contract af welke in ieder geval zal lopen tot het WK van 2014. In de nieuwe voetbalshirts speelt het Belgisch elftal de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het EK in Polen en Oekraine in 2012. Het thuisshirt is geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag: rood/zwart/geel. Het shirt is namelijk geheel rood met op de borst een zwart golvend vlak welke voor een deel doorloopt op beide mouwen.

De ronde kraag van het België thuisshirt bevat alle kleuren van de Belgische vlag. Onder de kraag staat het logo van Burrda, welke ook op beide schouders in het geel staat. Op de linkerborst staat het logo van de Belgische Voetbalbond (KBVB). Dit logo staat ook afgebeeld op de gehele voorkant van het shirt.

 

Belgie thuisshirt 2011/2012

 

Het uitshirt is geheel zwart met rode en gouden golvende details aan de zijkant van het shirt en onder de kraag. Het Burrda logo staat op het midden van de borst, alsook op beide schouders.Het logo van de Belgische voetbalbond staat op de linkerborst. In dit uitshirt speelt België aanstaande vrijdag de uitwedstrijd tegen Oostenrijk. In het nieuwe thuisshirt speelt België aanstaande dinsdag tegen Azerbeidzjan. Check hieronder de foto's van de nieuwe België shirts, welke vanaf nu beschikbaar zijn hier.

 

Koop het hier.

 

Belgie uitshirt