24 november 2020

Bedrukking Brazilië voetbalshirts 2020-2022

Een nieuwe Brazilië voetbalshirt betekent ook een nieuwe bedrukking op de achterkant (en voorkant) van de nieuwe Brazilië voetbalshirts 2020-2021. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de nieuwe tenues lanceerden Nike en de Braziliaanse bond deze bedrukking. We hebben het hier over de stijl van de namen en nummers op de Brazilië voetbalshirts. In dit artikel leggen we uit hoe deze bedrukking eruit ziet, welke alternatieven er zijn en waar je een Brazilië voetbalshirt met een eigen naam en nummer kunt bestellen!

Officiële bedrukking

De officiële Brazilië bedrukking heeft dit jaar een speciaal thema. Het lettertype van de rugnummers is geïnspireerd door de stijl van de rugnummers van het jaar 1970. Dit betreft het jaar waarin het Braziliaanse elftal wereldkampioen werd in Mexico. In de finale van het toernooi versloegen de ''Goddelijke kanaries'' Italië met 4-1 door doelpunten van Pelé, Gérson, Jairzinho en Carlos Alberto. Het font dat voor de rugnummers gebruikt wordt, betreft het ''Winner Compressed Bold'' lettertype. Deze retro bedrukking kwam wel vaker terug op voetbalshirts in de jaren '70 en '80. De bedrukking op de nieuwe Brazilië voetbalshirts is overigens breder dan op de tenues van 1970's. De namen van de spelers hebben dezelfde stijl. De bedrukking op het nieuwe thuisshirt heeft dezelfde tint groen als de kraag en de bies van de mouwen van het thuisshirt. Dit is een lichtere tint groen dan die op de Brazilië voetbalshirts van 1970. De namen van de spelers staan boven de rugnummers. Ook dit jaar dragen de spelers op het tenue een borstnummer. Dit is namelijk door de FIFA verplicht gesteld. Alle landen dragen tijdens hun interlands een borstnummer. Dit borstnummer heeft dezelfde kleur en hetzelfde font als de rugnummers. Het verschil tussen het borstnummer en het rugnummer is het feit dat aan de onderkant van de rugnummers het logo van de Braziliaanse voetbalbond is verwerkt en dit logo niet terug komt in de borstnummers. De bedrukking op het Brazilië uitshirt 2020-2021 heeft dezelfde stijl als die op het thuisshirt, maar is dan geel.

Fan Style en Gallery Style bedrukking

Tot zover alle details van de officiële Brazilië bedrukking. Omdat deze vrij duur is, heb je ook nog een optie om je Brazilië voetbalshirt met een goedkopere bedrukking te laten voorzien van een eigen naam en nummer. Dit wordt ook wel de Brazilië Fan Style bedrukking genoemd. De Brazilië Fan Style bedrukking heeft dezelfde kleur en hetzelfde lettertype als de officiële bedrukking. Deze bedrukking is van een goedkoper (flex) materiaal gemaakt. Dit betreft een stevig materiaal, welke altijd op het shirt blijft zitten, dus ook na het wassen. Een ander verschil is dat de rugnummers aan de onderzijde niet het logo van de Braziliaanse voetbalbond bevatten. Wil je je Brazilië tenue met een unieke bedrukking laten voorzien? Dan is de Gallery Style bedrukking misschien een optie voor je. Deze bedrukking is alleen beschikbaar van een aantal all-time legends van het nationale elftal, zoals Pelé, Socrates, Zico en Ronaldo. Het speciale aan de Gallery bedrukking is het feit dat in het rugnummer een afbeelding van deze legend is verwerkt. Het lettertype van deze bedrukking is in stijl van de officiële bedrukking, die de desbetreffende speler op het shirt droeg.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Brazilië bedrukking 2020-2022 en de verschillende Fan Style en Gallery bedrukkingen.

Brazilië voetbalshirt met eigen naam en nummer bestellen

Je kunt het nieuwste Brazilië voetbalshirt vanaf nu kopen met een eigen naam en nummer en de bedrukking van verschillende spelers. Het Brazilië voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Als je je tenue wilt laten bedrukken met de officiële bedrukking dan komt hier een bedrag van tussen de € 20,- en € 25,- bij. De Fan Style bedrukking heeft een prijs van slechts € 15,- en de Gallery bedrukking is € 19,95! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Brazilië voetbalshirt met naam en nummer direct in de Brazilië fanshop! 

Brazilië bedrukking 2020-2022

 

Brazilië bedrukking 2020-2022

Brazilië Gallery bedrukking Zico 2020-2021