6 mei 2019

Bayern München trainingspak 2019-2020 uitgelekt

Binnenkort wordt het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Tegelijkertijd met het nieuwe voetbalshirt van de Rekordmeister wordt ook de nieuwe trainingskleding van de Duitse topclub gelanceerd door adidas en de Duitse kampioen. Vandaag hebben we de eerste details van het nieuwe trainingspak, dat bestaat uit een training top en trainingsbroek. Dit pak wordt door de Duitse club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020.

Bayern München trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

In vergelijking met vorig seizoen is het nieuwe trainingspak van Bayern München gebaseerd op een nieuw template, het TIRO 19 template. Dit template wordt door adi ook gebruikt voor de pakken van clubs als Real Madrid en Juventus. Dit betekent ook dat de training sweater van het Bayern München pak er anders uitziet. De trainingstrui van de club bevat dit jaar geen V-hals meer, maar een semi hoge hals. Een ander kenmerk van het TIRO19 zijn de diagonale lijnen aan weerzijden van de top. Ook deze zijn aanwezig op de nieuwe training sweater van Bayern München. Deze strepen zijn, evenals het overige gedeelte van de top, fel rood/oranje. Ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen van de trainingstrui zijn fel rood. Op de borst prijken de logo's van adidas en Bayern München in een fel rode tint op de borst. Ook de vier kampioenssterren boven het logo hebben deze tint. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten. Deze zorgen ervoor dat de trui nog strakker om het lichaam valt.

Het nieuwe trainingspak van FC Bayern München wordt komend seizoen compleet gemaakt door een fel rode trainingsbroek. Aan het template van de trainingsbroek is komend seizoen weinig veranderd. De enige toevoeging zijn twee diagonale strepen ter hoogte van de knieën. De drie adidas strepen lopen langs de zijkanten van de trainingsbroek, over de gehele lengte. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Kenmerkend aan de adidas trainingsbroeken van dit seizoen is ook weer de toelopende fit. De broek valt met name strak rondom de enkels en kuiten. Uiteraard zijn de pakken ook weer door adi uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de eerste foto's van het pak dat tijdens het seizoen 2019-2020 gedragen wordt door spelers als Hernandez, James, Lewandowski, Neuer, Müller, Rafinha, Boateng, Coman, Hummels en andere spelers. Check ook het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2019-2020.

Bayern München trainingspak bestellen

Het nieuwe Bayern München trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf medio mei/juni bestellen in de onderstaande shops. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) heeft de top een prijs van € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de trainingstrui € 64,95. De trainingsbroek is in kindermaten € 44,95 en voor volwassenen € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Bayern München trainingspak in deze SHOP

of deze winkel!