15 mei 2019

Bayern München thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse topclub en kledingsponsor adidas met de leus ''MIA SAN MIA - ONLY WITH YOU.'' In dit nieuwe thuistenue speelt de club van trainer Kovac in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende komend seizoen. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de Duitse club. Deze functie heeft het merk sinds de jaren '60 en dit contract duurt naar verluid in ieder geval nog tot 2030. Het shirt wordt voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op 18 mei neemt Bayern het op tegen Eintracht Frankfurt. 

Direct fan van het nieuwe Bayern Munchen tenue voor 2019-2020? Bestel het exclusief in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking) OF deze SHOP 

Bayern München thuis shirt en tenue 2019-2020

Met het zesde opeenvolgende kampioenschap kleurt de Allianz Arena van Bayern München weer helemaal rood. Het rode licht van de stadionlampen van de Allianz Arena zijn de inspiratie voor het nieuwe Bayern München thuisshirt van 2019-2020. Het nieuwe Bayern München voetbalshirt is namelijk geheel rood en bevat een all-over diamantprint, geïnspireerd door de architectuur en met name het dak van het stadion van de Duitse recordkampioen. De onmiskenbare diamantarchitectuur is geremixt en gedigitaliseerd tot een gedurfd en nieuw patroon, terwijl de club naar de toekomst kijkt en het verleden respecteert.

 

Adidas lijkt ook gehoor te hebben gegeven aan de klachten van supporters van de club. Deze maakten afgelopen seizoen een statement dat het voetbalshirt van Bayern geen andere kleuren dan rood en wit zou mogen bevatten. De mouwen hebben een iets donkerdere tint rood en worden afgesloten door een bies in een lichtere tint rood. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en bevat het tenue ook rode adidas strepen over de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo's van de club en adidas. Boven het logo van FC Bayern staan ook dit seizoen weer vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 29 kampioenschappen van de club. Dit is het maximale aantal sterren dat een club in Duitsland op het tenue kan dragen. Sponsor Telekom is sinds 2002 shirtsponsor van de club en prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de tenues van ''FC Hollywood.'' De linkermouw van het shirt bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. Tijdens de wedstrijden in de Bundesliga prijkt op de rechtermouw de officiële Bundesliga badge. De achterkant van het Bayern München thuistenue voor 2019-2020 is geheel rood en bevat in de nek de leus van de club ''Mia San Mia'' (Wij zijn wie we zijn) en daaronder de naam van de club: FC BAYERN MÜNCHEN. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten ook weer rode adidas strepen. De kousen van het nieuwe tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Op het midden van de sokken staan de initialen van de Duitse club: FCB. Zoals alle tenues van adidas zijn de voetbalshirts van Bayern weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder de officiële afbeeldingen van het nieuwe Bayern München tenue dat vanaf komend seizoen gedragen wordt door spelers als Hernandez, Müller, James, Lewandowski, Coman, Boateng en nog meer sterspelers. Check ook de eerste details van het nieuwe 3e shirt van Bayern. 

Bayern München voetbalshirt kopen

Het Bayern München thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn € 34,95 in kindermaten en € 39,95 voor volwassenen. De kousen van het nieuwe tenue hebben een prijs van € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Bayern München tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking)

OF deze SHOP