12 april 2019

Bayern München 3e shirt 2019-2020 uitgelekt

Bayern München draagt ook tijdens het seizoen 2019-2020 weer een 3e shirt of alternatief uitshirt. De eerste details van dit nieuwe voetbalshirt lekten vandaag uit. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Niko Kovac met name de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal. Bovendien wordt dit uitshirt gedragen in Bundesliga uitwedstrijden, wanneer het thuisshirt van het thuisspelende team teveel overeenkomsten heeft met het thuisshirt en uitshirt van Bayern München. Benieuwd naar de eerste details van het Bayern München 3e shirt? Check het hieronder!

Donker blauw Bayern München uitshirt 2019-2020

Zeker is dat adidas ook komend seizoen weer kledingsponsor is van Bayern München. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de jaren '60 de tenues van de Rekordmeister en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2030. Adidas lijkt komend seizoen een wat opvallender 3e shirt voor Bayern München te lanceren. Voorgaande seizoenen had het shirt een wat grauwere look. Daar komt komend seizoen wat verandering in. Het shirt wordt namelijk overwegend navy blauw met een all-over print van ruiten. Deze ruiten bevinden zich waarschijnlijk op de body van het shirt en zijn geïnspireerd door ofwel de ruiten van de Bavariaanse vlag, dat ook onderdeel is van het logo van de club, of door het dak van de thuishaven van Bayern, de Allianz Arena. Verder bevat het shirt waarschijnlijk fel rode details. Zo lijkt het adidas logo op de rechter borst fel rood te zijn en ook het Bayern logo op de andere borst krijgt deze kleur. Hoofdsponsor Telekom staat waarschijnlijk in het wit op het nieuwe tenue. Het bedrijf is sinds 2012 hoofdsponsor van de Duitse club en blijft dit in ieder geval tot 2023. Hoe de kraag van het nieuwe Bayern München voetbalshirt eruit zal gaan zien, is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de andere details en de kleuren van het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe tenue van de Duitse kampioen.

Het 3e shirt van Bayern München wordt traditioneel als laatste van de drie voetbalshirts bekend gemaakt. Dit tenue wordt waarschijnlijk medio juli/augustus officieel gelanceerd door adidas en de Duitse club. Check hieronder alvast de kleuren van het nieuwe tenue, dat vanaf komende zomer wordt gedragen door spelers als Lewandowksi, Coman, James, Müller, Gnabry, Davies en andere sterren. Check ook het mogelijke, nieuwe thuisshirt.

Bayern München voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bayern München 3e voetbalshirt voor 2019-2020 kun je pas na lancering bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen bestel je het tenue al vanaf € 55,-. Uiteraard kun je dit shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in deze SHOP!