24 juli 2019

Bayern München Champions League voetbalshirt 2019-2020

Alle tenues van Bayern Munchen voor 2019-2020 zijn bekend. Na eerder het thuisshirt en uitshirt uitgebracht te hebben, was het vandaag de beurt aan het 3e shirt of alternatieve uitshirt van de Rekordmeister. In het 3e shirt speelt Bayern met name de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2019-2020. Ongetwijfeld speelt het keurkorps van trainer Kovac in dit tenue ook een aantal wedstrijden in de Bundesliga en Duitse beker. Adidas is dit seizoen weer kledingsponsor van de Duitse kampioen en heeft weer een speciaal shirt uit de hoge hoed weten te toveren.

Donker blauw Bayern München uitshirt 2019-2020 

Het is Bayern Munchen er dit seizoen alles aan gelegen om de Champions League weer een keer te winnen. De laatste keer dat Bayern de cup met de grote oren omhoog kon houden was in 2013. Na zeven Bundesliga titels op rij verwacht men ook dit seizoen weer kampioen te worden. Met snakt echter meer naar het winnen van de Champions League. Dit is dan ook het thema van het nieuwe 3e shirt van Bayern Munchen. Het voetbalshirt is overwegend donker blauw en symboliseert de avonden, waarin de Champions League wedstrijden plaats vinden. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een all-over diamantenprint. Deze print is geïnspireerd door de vlag van de staat Beieren. Deze diamanten zijn ook onderdeel van het logo van Bayern. Verder bevat het nieuwe Bayern Munchen Champions League uitshirt voor 2019-2020 oranje of fel rode accenten. De toelopende v-hals is fel rood en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen over de schouders. Ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is fel rood. Bovendien zijn alle logo’s op het tenue infrared. Het adidas performance logo staat op de rechterborst en het Bayern logo op de linkerborst. De vier sterren verwijzen naar de 29 kampioenschappen van de Duitse club. Hoofdsponsor TELEKOM staat al sinds 2002 op het midden van de tenues van ‘’FC Hollywood.’’ Ook de achterkant van het tenue is uitgerust met een speciaal detail. In de nek prijkt de leus van de club: MIA SAN MIA. Het Bayern Munchen Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met fel rode adidas strepen en logo’s. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Champions League voetbalshirt van Bayern, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Boateng, Muller, Hernandez, Coman, Alaba, Kimmich, Thiago, Davies, Tolisso en andere sterspelers. De authentic tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Climachill technologie en de replica tenues met de Climalite technologie, voor een optimale prestatie. 

Bayern München voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bayern München 3e voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van EU 84,95 en voor kinderen is het tenue EU 69,95. De broekjes bestel je al vanaf EU 34,95 en de kousen zijn EU 17,95.  Uiteraard kun je dit shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bayern München voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

 Bayern Munchen Champions League voetbalshirt