Bayern München uitshirt 2019-2020

Bayern München en adidas hebben na het nieuwe thuisshirt afgelopen weekend het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Rekordmeister de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Bayern werd afgelopen seizoen voor de zevende keer achtereen kampioen van Duitsland en doel is om ook dit seizoen weer de titel te prolongeren. De club van trainer Niko Kovac snakt dit seizoen ook weer naar een Champions League. De laatste keer was namelijk in 2013. Adidas is sinds de jaren '60 al kledingsponsor van FC Bayern en is ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe uitshirt.

Wit Bayern München uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geheel wit met zilveren details. De onderkant van het voetbalshirt bevat een print van ruiten en diagonale strepen in het wit en zilver. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ruiten uit het logo van de club en van de vlag van de staat Beieren, de zogenaamde Rautenflagge. Deze vlag bestaat uit een 21 ruiten. Voor de print op het tenue heeft adidas bovendien inspiratie gehaald uit een speciale techniek genaamd dithering. Bij dithering worden aangrenzende pixels met verschillende kleuren gebruikt om het effect te bereiken van een derde kleur. Het is een techniek die met name in de jaren '80 en '90 populair was en nog steeds een optie is in Photoshop.

Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn zilver en hetzelfde geldt voor het logo van TELEKOM op het midden van de tenues. De provider versiert sinds 2002 de tenues van de Duitse kampioen en beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Het adidas performance logo staat in het goud op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de 29voudig kampioen van Duitsland. De vier sterren boven het logo verwijzen naar deze kampioenschappen. De linkermouw is uitgerust met het logo van Qatar Airways, waar Bayern sinds 2018 een partnership mee heeft. Op de achterkant van het tenue prijkt de naam van de club en in de nek staat bovendien de leus van Bayern: ''Mia San Mia'' (We zijn wie we zijn). Het nieuwe Bayern München uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook grijs en bevatten een witte band met drie grijze stripes aan de bovenkant. Op de kousen van Bayern München staan ook de initialen van de club. De authentic tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Climachill technologie en de replica tenues met de adidas Climalite technologie, welke beide zorgen voor een goede ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayern München tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lewandowski, Lucas Hernandez, Boateng, Müller, Pavard, Coman, Kimmich, Thiago, Alaba, Gnabry en nog meer spelers. 

Bayern München uitshirt bestellen

Het nieuwe Bayern München uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. Het authentic Climachill voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 129,95. De voetbalbroekjes van Bayern München bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95! In deze winkels kun je het nieuwe tenue van Bayern München ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het nieuwe Bayern München uitshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Bayern München uitshirt 2019-2020

 

Bayern München uitshirt 2019-2020