24 augustus 2017

Bayern München Champions League presentatiepak 2017-2018

Bayern München en adidas hebben ook een nieuw presentatiepak bekend gemaakt. Dit pak maakt onderdeel uit van de speciale adidas Champions League collectie van de club. Het nieuwe trainingspak wordt dan ook gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal gedurende 2017-2018. Het presentatiepak betreft het trainingspak waarin we de spelers van de Rekordmeister vooral zien tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel en wanneer de pers te woord wordt gestaan na afloop van de wedstrijden. Een deel van de technische staf draagt ook dit pak tijdens de wedstrijden in de CL. Het pak bestaat dit jaar uit een trainingsjack met capuchon en een strakke trainingsbroek. Check hieronder de details.

Groen Bayern München Champions League pak 2017-2018

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Bayern heeft dezelfde kleur als het pak Juventus. Deze heeft namelijk een leger groene tint. Deze kleur wordt door adidas ''cinder'' genoemd. Verder bevat het jack ook witte details. Zo zijn de drie adi stripes wit en geldt dit ook voor een subtiele lijn over de borst en aan de onderkant van het jack. Ook het logo van adidas op de rechter borst is wit. Het is overigens opvallend dat dit logo op de borst staat dit jaar. Voorgaande jaren stond dit logo namelijk op de mouwen of achterkant van de presentatiejacks en was de rechter borst gereserveerd voor het Champions League logo. Het logo van het Europese toernooi staat aan de achterkant van het jack en bevindt zich net boven de band aan de onderkant. De linker borst bevat het logo van de club en verder is het jack uitgerust met twee zakken. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor vallen de mouwen ook nog nauwsluitend. De onderkant van het jack bevat een tailleband, waardoor het jack getailleerd valt.

De trainingsbroek van het Bayern München pak heeft dezelfde kleur en ook de drie strepen van adi hebben deze kleur. Verder is de broek uitgerust met twee zakken en bevat de onderkant van de broek enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Op de broek staan ook de logo's van de club en adidas en verder is deze uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. De broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt.

Dit is het nieuwe pak waarin de spelers van de Duitse kampioen trainen. Hiervoor hebben de club en adidas een speciaal trainingspak gelanceerd. Alle nieuwe pakken van de club zijn uitgerust met de adidas Climawarm technologie, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Lewandowski, Müller, James, Robben, Boateng en andere sterren.

Bayern München Champions League trainingspak kopen

Het Champions League presentatiepak van Bayern München kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het jack is € 84,95 en voor kids € 74,95. de trainingsbroek is € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor KIDS. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Champions League Bayern pak in deze SHOP!

of DEZE WINKEL!