Dit is het bordeaux rode Bayern München trainingspak 2024-2025

De nieuwe trainingslijn van FC Bayern München voor het seizoen 2024-2025 is ook bekend. Uiteraard bevat de trainingslijn weer een gloednieuw trainingspak, dat door de spelers gedragen wordt tijden de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Zoals alle trainingspakken van adidas dit seizoen heeft het Bayern München trainingspak het standaard adidas TIRO24 template en bestaat het pak uit een training sweater en een trainingsbroek!

Bayern München training sweater 2024-2025

Waar het Bayern München thuisshirt 2024-2025 verschillende felle tinten rood heeft, hebben de designers van adidas en Bayern München bij het trainingspak gekozen voor een elegante tint rood, namelijk bordeaux rood! De felle tint rood van het thuisshirt komt wel weer terug in verschillende details, zoals de adidas strepen op de schouders en in de logo’s van adidas en Bayern München op de borst. Het adidas TIRO24 template komt met name terug in de golvende witte banen onder de oksels, op de mouwen en op de zijkanten van de training sweater. De golf op de zijkant van de training sweater heeft een speciaal graphic patroon. Qua functionele kenmerken heeft de trainingstrui van de Rekordmeister de bekende kenmerken. De training sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd.

Bayern München trainingsbroek 2024-2025

Het FC Bayern München trainingspak wordt gecompleteerd door een trainingsbroek in dezelfde kleurencombinatie. De trainingsbroek is bordeaux rood en bevat aan de zijkanten van de bovenkant een witte golf, welke als het ware doorloopt vanaf de training sweater. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn fel rood. Dit is ook de kleur van de logo’s van de de club en adidas ter hoogte van de heupen. De FC Bayern München trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester (Dit betreft de stof van het gehele trainingspak)
  • Technologie: adidas AeroReady. Deze technologie is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant getransporteerd wordt. Bovendien heeft het een ventilerend effect.
  • Tailleband met trekkoord aan de bovenkant, zodat je zelf de pasvorm aan kunt passen.
  • Zakken met ritsen ter hoogte van heupen, om eventueel spullen in op te bergen
  • Tapered fit; de trainingsbroek valt aan de bovenkant ruimer en loopt naar de kuiten en enkels slank af.
  • Enkelritsen aan onderkant, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Het bordeaux rode FC Bayern München trainingspak wordt in ieder geval de eerste seizoenshelft gedragen. Medio september wordt er nog een speciale trainingscollectie voor de Champions League wedstrijden gelanceerd.

Bayern München trainingspak bestellen

Het adidas Bayern München trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Directe levering!

Dit is het bordeaux rode Bayern München trainingspak 2024-2025
Dit is het bordeaux rode Bayern München trainingspak 2024-2025